出售"法國無印"時尚電腦/返工(斜揹)袋(4月4日12am完)

j001 即食價$200(SOLD)
27cm X 36cm
附細側袋x2 可放手提電話
內設laptop保護隔,
黑色防水尼龍+pu黑裂紋皮革

j002  即食價$220(sold)
30cm x36cm
附細側袋x2 可放手提電話或銀包
內設laptop保護隔
黑色防水尼龍+pu黑籃球紋皮革

j003 即食價$160(sold)
袋口 闊33cm
袋底 闊49cm 長34cm
附側袋x2 可放手提電話或銀包或筆袋
黑色防水尼龍

以上皆可斜揹, 法國品牌, 香港不設零售.
如有問題歡迎pm
交收4月4日 3pm@ a shop or之後a shop 領取(a$自費) 或pm商討

J001i及j001f係咪唔同的?

原帖由 tonychoi 於 2009-3-30 16:07 發表
J001i及j001f係咪唔同的?

同一個...f=面..i= show個表蓋入面側袋...
唔好意思..現場 d光線差..個袋黑色..難睇d

j002 eat~
交收4月4日 3pm@ a shop交收  thx

請問係咪每樣得一個.............?

原帖由 superchris 於 2009-3-31 13:16 發表
請問係咪每樣得一個.............?

係...
客官難度想大量入貨?

上佢官網求其一件o野都要幾十euro~因此我估我選的呢個袋用220蚊買到應該幾ok~

原帖由 tonychoi 於 2009-3-31 23:28 發表
上佢官網求其一件o野都要幾十euro~因此我估我選的呢個袋用220蚊買到應該幾ok~

j003 即食價$160
袋口 闊33cm
袋底 闊49cm 長34cm
附側袋x2 可放手提電話或銀包或筆袋
黑色防水尼龍

j003 eat   A shop 交收

原帖由 Lily 於 2009-3-31 21:53 發表

係...
客官難度想大量入貨?

唔係....衹係想睇吓有冇大D Size ........   Thanks

原帖由 superchris 於 2009-4-1 11:12 發表

唔係....衹係想睇吓有冇大D Size ........   Thanks

我有其他牌子貨...大到17" laptop都放到兼有個雨套....而且質量好(問a sir, dom或其他幫襯過我既就知)
睇客官有咩要求 如果手上有合適既可以介紹下