清理屋企舊電腦配件, 全部$0起bid (End@Apr 4 23:59)

Item 1: CPU+HS+MB+RAM+VGA
CPU: AMD XP 2000+
HS: Cooler Master Aero for K7
MB: Asus A7N8X-X (注意:電池冇電)
RAM: Kingston DDR333 512MB CL2.5
VGA: Asus FX5200 AGP8X

以上全部100% work, 剛剛係舊PC拆下
全部冇單冇保, 我私保三日, 不包括人為損壞
$0起bid, 每bid $5, 冇即食, 不散賣

Item 2: Cooler Master T05 機箱
全部CD-ROM面板齊曬, 完裝背板都齊, 包一把前8cm cooler master風扇
側板有兩條花痕, 請看圖

$0起bid, 每bid $5, 冇即食

Item 3: 2theMax 牛魔王 HE370火牛
100% Work, 剛剛係舊PC拆下
注意係20Pins頭, 有CPU 4 pins插, 2 x SATA
我私保3日, 不包括人為損壞

同item 1一齊買有$10 discount.

Item 4: Antec EarthWatt 380火牛
首先我係到同rickrick講聲唔好意思, 之前隻火牛放左係到太耐, 攪到有問題都唔知, 結果令你白行一趟.
而家呢隻火牛係我剛剛去漢科換返黎, 有維修單, 由今日起計仲有3個月保養.
另外我再私保3日, 不包括人為損壞

以上除機箱外可A Shop交收, A費買家付
交收時間星期一, 三, 四, 五 6:30PM-7:30PM係金鍾MTR-觀塘MTR, 紅磡MTR-九龍塘MTR.
其他時間可以再約

Item 1
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Item 2

Item 3

Item 4

如需要更多資料或相片, 請係到留言.

最後成交價 (截至Apr 4 23:59pm)

Item 1 : northbeggar @ $155
Item 2 : vdx @ @165
Item 3 : northbeggar @ $55 (item 1 一齊買有$10 discount)
Item 4 : 超貧 @ $190

多謝......
另外回覆埋tkop, 呢個機箱我買個陣係冇12cm風扇跟o既, 唔知宜家有冇跟, 不過我前後買左三個都冇跟.

Item 1: $10.

4. 10元先

Item 2 $10

Item 1 $15