(交易完成) Gigabyte GF 8500GT 256MB GDDR3 (13/04/2009 23:59END)

平讓 100%正常超新淨行貨
Gigabyte NVIDIA GeForce 8500GT 256MB GDDR3

行貨在19-03-2008 Centralfield 買(有正單3年保用至2011年3月)
有單、原裝Driver CD、說明書 (冇盒)。
參考網址:
http://www.gigabyte.tw/Products/ ... tName=GV-NX85T256HP

底價: HK$150
每口: HK$10
即食: HK$230

交易地點:東鐵沿線=九龍塘 至 上水各站交收 (如能在上水站交易成交價收九折)
物品結速後買家請24小時內PM留聯絡電話 Thanks!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

$150

3年保用????
label show warrenty up to 2010-10 only

原帖由 lwt1989 於 2009-4-9 22:58 發表
3年保用????
label show warrenty up to 2010-10 only

多謝閣下題問
Centralfield 正單上機印列明(3 yrs Warranty), 如果冇單就跟label日期,有單就跟單購買日期保三年,
就算當唔跟單, 跟label上都保用至2010-10 啦. Thanks!

請問張卡要另外插電嗎?

又請問太和站交易能有優惠價嗎?

原帖由 ywringo 於 2009-4-10 12:16 發表
請問張卡要另外插電嗎?

多謝你有興趣,張卡唔需要另外插電;
買回來用左唔夠三個月,收藏至今,  超新, 可見相片塵都唔見銅片冇變色,新一樣;
保証100%正常及超長保用,請放心.

詳細規格請參考下列網址:
http://www.gigabyte.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2575&ProductName=GV-NX85T256HP

睇過網站講行2D時把風扇唔行的(節能又唔吵)
雙DVI 合我用
對火牛有要求嗎?要幾 W 以上?

ps 太和站交易有成交價9折優惠嗎?

原帖由 ywringo 於 2009-4-10 13:47 發表
雙DVI 合我用

多謝你的誠意, 冇錯係靜音版,所以d散熱片特大,玩3D遊戲時風扇才轉幫助散熱;至於對火牛的要求我都唔清楚,詳細規格請參考Gigabyte網址(但我之前係用"牛魔王370W 火牛).

原帖由 ywringo 於 2009-4-10 13:47 發表
雙DVI 合我用

其實太和到上水祇不過2個站,
見閣下有誠意,如用即食價bid太和站交易照收成交價9折啦, Thanks!