(等待交收) 超值新淨行貨 XFX GF8600GT 256MB DDR3 (2009-04-15, 2359 hrs end)

行貨新淨有保用 XFX GeForce 8600GT 540MHz 256MB DDR3 PCI-E.  Ver 2.2   (全固態高質電容版)
Dual-Link DVI output supports 2560 x 1600 resolution displays
OpenGL 2.0 support.

(今早致電聯強國際Tel: 23472038 查詢確實XFX 顯示咭係跟單全保2年, 即保用至 2010/03)

有單、有盒、Driver CD 及說明書.

底價: HK $150
每口: HK $5
即食: HK $299

絕對超值抵用

交易地點:東鐵沿線=九龍塘 至 上水各站交收 (如能在上水站交易成交價收九折)
物品結速後買家請24小時內PM留聯絡電話 Thanks!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

XFX GF8600GT 256MB DDR3
$150

樓主,請問可以影card既背面嗎?
另外何以見得保養係至2012年7月?
盒上面既可能係出廠日期

原帖由 frankie838 於 2009-4-11 21:00 發表
新淨有保用 XFX GeForce 8600GT 540MHz 256MB DDR3 PCI-E.  Ver 2.2   (全固態高質電容版)
Dual-Link DVI output supports 2560 x 1600 resolution displays
OpenGL 2.0 support.

(聯強行貨, 保用至 2012/07)

有單 ...

邊會保咁耐,資料應該有錯

盒上日期會唔會係出廠日期,即 07 年 12 月...

原帖由 danny2244 於 2009-4-11 21:43 發表
樓主,請問可以影card既背面嗎?
另外何以見得保養係至2012年7月?
盒上面既可能係出廠日期

card背貼紙印著 Orderlng code: PV-T84J-UDF3 V2.2  W12/07
我購買時曾問過d售貨員吹水話保到2012-7月,

我今早致電聯強國際Tel: 23472038 查詢話warranty唔係跟廠方帖紙, 並確實由它代理XFX 顯示咭係跟單全保2年, 即保用至 2010/03

非常多謝閣下的提示 Thanks!

回覆 5# 的帖子

多謝閣下的題問
見盒上印著 : Warranty  12/07. 我購買時曾問過d售貨員吹水話保到2012年7月,

我今早致電聯強國際Tel: 23472038 查詢話warranty唔係跟廠方帖紙, 並確實由它們聯強所代理的XFX 顯示咭係跟單全保2年, 即保用至 2010/03

Thanks!

push

絕對超值抵用

效能唔差,XFX大牌子咭,絕對超值抵用, bid 幾多都賣.
push