[完結]未開包裝 invisibleShield for iPhone 3G/全新光纖線(圓頭<>方頭) [6/10-23:00End]

[完結] 未開包裝 invisible Shield for iPhone 3G

行貨,有單有盒,終身保養,之前換左3次,最新換呢包全新未開。(請看附相)
只限觀塘MTR交收
[2009/6/10 - 23:00 End]

List Price: $198
起價 $100
每口叫價 $10
即食 $140

[出售] 全新 光纖線 (罕有 圓頭<>方頭) 1米長

5月英京購買,但極罕有,私保7日
只限觀塘MTR交收
[2009/6/10 - 23:00 End]

List Price: $80
起價 $40
每口叫價 $10
即食 $70

Happy bidding~~多謝支持

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1
上面帖內物品放埋依度賣啦

$100

回覆 2# 的帖子

明白!我編輯過post先!謝謝!

新加左物品,happy bidding!!

原帖由 K.Sin 於 2009-6-7 01:18 發表
[出售] 未開包裝 invisible Shield for iPhone 3G

行貨,有單有盒,終身保養,之前換左3次,最新換呢包全新未開。(請看附相)
只限觀塘MTR交收

請問你, 點樣可以玩到三次嫁 ? 我都想換.

原帖由 whiterabbit 於 2009-6-8 10:59 發表

請問你, 點樣可以玩到三次嫁 ? 我都想換.

你有單有盒同埋無miss到任何一part invisible shield 就可以上去MK CS center 換架啦
佢終身保架嘛…我有D朋友換左5次

原帖由 K.Sin 於 2009-6-8 20:02 發表

你有單有盒同埋無miss到任何一part invisible shield 就可以上去MK CS center 換架啦
佢終身保架嘛…我有D朋友換左5次

咁使唔使原因嫁 ? 我個部, 後面染晒黑色污衊野~~ 唔知得唔得呢..