[出售] 80GB Hard Disk + I-ram + OCZ DDR Ram booster(10/6/2009 23:59)

全已過保,私保(7日),MTR沿線交收。每件$20起 bid,每bid五元 (一次過買晒可Total減$20)

1.Seagate IDE 7200 80GB Hard Disk (7代)
即食$90

2. I-ram卡 x2 (因電池脹了及轉了機無咩PCI槽,所以唔再使用)
即食$50張

3. OCZ DDR Ram booster
即食$30

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

eat all item2 and item 3

最後Bid價,小弟最快要星期尾先可以交收
(小弟幾排忙小小,每日只會上來EPC幾次,不便之處,敬請原諒)
請於 11-6-2009 前,pm contact,逾時作放棄論,謝謝。

1. $40 (price : LTD)

2. $50 + $50 (eat : foreverkiller)
Backup eat : HK-Steven  

3. $30 (eat : foreverkiller)

2. I-ram卡 x2 (因電池脹了及轉了機無咩PCI槽,所以唔再使用)
即食$50張

EAT ALL

1.Seagate IDE 7200 80GB Hard Disk (7代)
40.

原帖由 hio0o1 於 2009-6-8 23:06 發表
EAT ALL

可惜樓主冇set全食優先

原帖由 LTD 於 2009-6-8 23:08 發表

可惜樓主冇set全食優先

係呀...
由於已經有人食左 2 + 3

所以只能放入 backup list 度
各位食家,麻煩 PM contact 方法等我約大家交收