(全新) 和記 3G 國際漫遊循環儲值卡 ($200) 一張 & 金山詞霸手機版 一套 ( 14-6-2009 22:00END)

全新, 完全未開封
因為友人送贈, 但不合用, 所以放售

Item 1:
和記 3G 國際漫遊循環儲值卡
內含 $200儲值額 及 $55 多媒體內容用量
最遲啟用日期為 31-12-2010

底價: $150
每口價: $10
一口價: $200

Item 2:
Kingsoft 金山詞霸手機版
適合 Windows Mobile 5 , 6.0 及 6.1
(如無意外,亦適用於Windows Mobile 6.5)

底價: $50
每口價: $10
一口價: $100

14-6-2009
10:00 p.m. END
港鐵 荃灣線 交收

原帖由 ex_acc 於 2009-6-13 12:09 發表

Well.......

17. 交易物品底價高低乃物主個人決定,請尊重他人,不喜莫回帖。
嚴禁壓價,所有低於底價/指定售價的出價一律作無效並兼作扣分處理,以上屢犯更會被禁言處分。

系啊!
我O賴果野啦! 上次比人扣完分來

原帖由 jack_hkg 於 2009-6-11 15:55 發表
樓主你有無去老深睇過 和記 3G 國際漫遊循環儲值卡賣幾錢??
你個底價都可以買 3 張了

Well.......

17. 交易物品底價高低乃物主個人決定,請尊重他人,不喜莫回帖。
嚴禁壓價,所有低於底價/指定售價的出價一律作無效並兼作扣分處理,以上屢犯更會被禁言處分。

原帖由 vodaben 於 2009-6-13 06:42 發表

有, 我附圖有寫, 都系送$55

唔係多媒體內容o個$55,而係有無額外送儲值額(可以用落3G上網/通話分鐘/idd)~
$98 o個隻會送多$52~

原帖由 jack_hkg 於 2009-6-12 00:55 發表

深水步果D系全新,同你一模一樣
不如我 $200 賣 4 張比你

搵日得閒去睇下先

原帖由 NeTZoO 於 2009-6-11 13:24 發表
張儲值卡 有無額外儲值額送?

因為$98 o個隻都會送多$50個喎~

原帖由 NeTZoO 於 2009-6-12 00:54 發表

o個d都係未開封既,啟動後至回sms 話你聽張咭係乜野no.~
我想問$98 o個款有多$50面額送(啟動後自動開大至$150),你係呢隻$200有無得送多?

有, 我附圖有寫, 都系送$55

原帖由 vodaben 於 2009-6-11 18:27 發表

呢張系全新而且系$200面值. 深水步果D 有可能系$98版本同埋二手.
如果有任何質疑, 可以打去3查證

o個d都係未開封既,啟動後至回sms 話你聽張咭係乜野no.~
我想問$98 o個款有多$50面額送(啟動後自動開大至$150),你係呢隻$200有無得送多?

原帖由 jack_hkg 於 2009-6-11 15:55 發表
樓主你有無去老深睇過 和記 3G 國際漫遊循環儲值卡賣幾錢??
你個底價都可以買 3 張了

呢張系全新而且系$200面值. 深水步果D 有可能系$98版本同埋二手.
如果有任何質疑, 可以打去3查證