(完)賣RAM 同 HS OR DISPLAY 15/JUNE/2009 23:59 END

G.SKILL 黑色架D9 RAM,CL4行800果對,我念大家都清楚系咩級數唔多講了!
全套有單有盒有保用證有保用!
ITEM 1
START: $300
PER BID: $20
EAT:500
CM HYPER 212 COOLER 一個散熱一般般架HS,因為散熱一般般所以換佐U120EX,上機都用到兩個月到,上年12月買入,小塵幾新!全套有齊,冇盒,有單有保!
ITEM 2
START: $100
PER BID: $20
EAT:180
實快爛HD4830 800SP 兩張,極新,買返來玩佐一個星期都就冇上機了!全套單連盒都有!
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1226805
ITEM 3 OR ITEM 4 單買 $660 一齊食 $1300 送兩條CF橋過您行CF,單買就冇!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

CM HYPER 212 COOLER 散熱
ITEM 2  $100

回覆 1# 的帖子

RAM 係唔係 2GB x 2?

原帖由 mikehead 於 2009-6-11 17:50 發表
RAM 係唔係 2GB x 2?

D9 RAM冇出過兩G單條!呢到系1G X 2

原帖由 frrr2004 於 2009-6-11 18:19 發表

D9 RAM冇出過兩G單條!呢到系1G X 2

路過搭下口~~

正刀而家賣緊果對姑蘇2x2~~如果唔係d9 ..會係乜

CM HYPER 212 COOLER 散熱CM HYPER 212 COOLER 散熱

$140

CM HYPER 212 COOLER 散熱
ITEM 2  $160

我推啊!!!!

對芝奇上到幾多?

原帖由 majai214 於 2009-6-14 13:11 發表
對芝奇上到幾多?

2.4V行1333CL6 6 6 18(要有好散熱)