賣psp game 垃圾(截止時間17-06-09 23:59)

家中無咩位收留,都係快D放左佢找新主人好過,圖在下面
兩件全食包A FEE

魔界戰紀對戰版(全新)
即食價:$50

捉抓猴啦 P (九成新)
即食價:$25
(以上兩件必思食)

USB 2.0 PCMCIA
即食價 :$20
(vteck 食)

NOKIA N73 原裝DATA CABLE
即食價: $20

二手dell optical mouse(八成新)
即時價: $40

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

USB 2.0 PCMCIA HAVE 2 USB PORTS?
HAVE Driver?

原帖由 vteck 於 2009-6-12 13:06 發表
USB 2.0 PCMCIA HAVE 2 USB PORTS?
HAVE Driver?

唔知在那裡...
是的2個PORT

100% workable?
can you take a photo for usb position?

原帖由 vteck 於 2009-6-12 15:45 發表
100% workable?
can you take a photo for usb position?

我部NB壞壞地恕我CHECK唔到佢100% WORK(我自已最近一次用的時候是2年前)

圖在樓上更新

The center is the power jack? need use or not ?
what location to trade?

魔界戰紀對戰版(全新)

兩件全食包A FEE
Total $75,請放A-shop

原帖由 vteck 於 2009-6-12 17:58 發表
The center is the power jack? need use or not ?
what location to trade?

記得好似是要的(不過只限高功耗的東西 如external hdd)
keyboard / card reader / mouse就不用

不過條線係ps/2 power

我有個ps/2 轉usb 不過加收5蚊

原帖由 必思 於 2009-6-12 18:35 發表
魔界戰紀對戰版(全新)

兩件全食包A FEE
Total $75,請放A-shop

thx 明天放

原帖由 必思 於 2009-6-12 18:35 發表
魔界戰紀對戰版(全新)