待交收 E8200, msi neo2fr P35, OCZ DDR2 2x2GB cl4,HIS 4850 [24/10/2009 2300end]

出售配件以作系統升級

1. E8200,無單無盒 (CODE: Q745A888)
start: $400
bid:$20
eat:$650 (由kenki 食)

2. MSI neo2fr P35 無單有盒,配件我盡量執齊佢
start: $250
bid:$10
eat:$450

3. OCZ DDR2 titanium 2x2GB cl4-4-4 無單有盒,代理話跟serial number保,Microworks終生保 (OCZ2T800C44GK)    (L3C  $520)
start: $380
bid:$20
eat:$650

4.HIS HD4850公板 有單有盒有保(保到2010年2月)  (cck168  $510)
start: $400
bid:$10
eat:$600

1-3最初買入無諗過會放售,所以盒無特別keep,單又搵唔番
4係後期買入所以乜都齊晒
四件野而家仲用緊,100%正常,所以唔會提供私保

多食優惠:
1+2 = $1050
1+2+3=$1680
1+2+4=$1620
全食=$2250 (包A fee)
多食優先

交收: 西鐵線、荃灣線、A shop(A fee買家付)

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

item3 : $530

2. MSI neo2fr P35 無單有盒,配件我盡量執齊佢
請問有冇背板

簡單黎講就係:
附合(優惠組合)條下才多食優先,
是嗎?

咁如我食1+4,都係冇優先?

原帖由 S2k 於 2009-10-24 13:20 發表

佢個例子無多食優先,所以一定係獨立每件去睇,邊個食先就邊個勝,以出post次序為準

樓主, 明白. 咁 你唔怕 無人要你快 板嗎?

[獨立每件去睇]
呢樣唔明???

原帖由 cck168 於 2009-10-24 13:17 發表

如大家都係食兩樣,咁唔埋bid邊樣,梗係食先為勝出,係嗎樓主?

佢個例子無多食優先,所以一定係獨立每件去睇,邊個食先就邊個勝,以出post次序為準

原帖由 juicy 於 2009-10-24 13:11 發表

在你的產品中, 明顯 item 2 係 好難放出. (Asus 板 都係 差不多價錢).
item 1 就一定有人要.
即係 大把人 會是 即食 item 1 + item 3 或4;
如此 你以 即食 (item 1+ item3)  + bid ( item 4) ; 或是 即食 (item 1+ item4) + bid (item 3)
誰是 勝出者?

如大家都係食兩樣,咁唔埋bid邊樣,梗係食先為勝出,係嗎樓主?

原帖由 juicy 於 2009-10-24 13:11 發表

在你的產品中, 明顯 item 2 係 好難放出. (Asus 板 都係 差不多價錢).
即係 大把人 會是 即食 item 1 + item 3 或4;
如此 你以 即食 (item 1+ item3)  + bid ( item 4) ; 或是 即食 (item 1+ item4) + bid (item 3)
誰是 勝出者?

(item 1+ item3)  + bid ( item 4) ---> 因為無1+3優惠,所以獨立每件處理, 1(已經有人即左),食3同bid 4 如果係同一人嘅話就係佢勝出,如果係兩個人嘅,咁各自有一件

(item 1+ item4) + bid (item 3)--->同上,原理一樣

我估你係誤會左我個多食優先,多食優先係指定左item, item1+item2 或者 item1+item2+item3 或者 item1+item2+item4 或者全食

原帖由 S2k 於 2009-10-24 13:02 發表

唔太明,有冇例子??

如果有人食1+2,咁原本食1嗰個就輸左....即個就係即食優先嘅做法

誰是 勝出者?