[即食]Xeon W3520 /680SLI 主板/DDR2 800/NZXT Lexa 鋁箱(End23:00 1-5-2010)

出售
Item 1) Intel Xeon W3520
有盒,連未用過原裝 Heatsink,書仔,貼紙,有單。聯強行貨三年保,購於 1 Feb 2010。
用 EVGA 板 1.2875V 穩超 4G,1.325V 上 4.2G(唔包超)
因只係買黎暫用等 i7 980X,所以冇試過摸頂,只用咗兩個月左右。
即食 $2,100
港鐵市區沿線交收

Item 2)
Inno 680SLI 主機板- 100% 正常,有盒,齊配件
即食 $250
港鐵市區沿線交收

Item 3)
Corsair XMS2 DDRII 800 CL5 1G X 2 - 100% 正常,漢科終身保
即食 $320
港鐵市區沿線交收

Item 4)
NZXT Lexa 鋁箱,近腳位有小花,唔太覺眼(見附圖)(注意此為鋁箱,並非特價之Lexa Black-line 鐵箱)
即食 $300
只限港鐵九龍站/圓方交收

不接受有爽約紀錄之會員
買家必須於食後24小時內主動以pm留電話号碼相約交收,否則視為爽約。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

又見到set~e6700~不過最衰無display~如果個價錢有埋display就有興趣~

又見到set~e6700~不過最衰無display~如果個價錢有埋display就有興趣~
man哥 發表於 2010-4-27 00:58

已經減咗幾百,自己揾張啱心水嘅咪仲好,A/N 平貴任你揀!

唉 ... 唔要板+WINDOW 有無得調整AR 注*我只對個CASE 有少少興趣 ...

已經減咗幾百,自己揾張啱心水嘅咪仲好,A/N 平貴任你揀!
NX 發表於 2010-4-27 01:27

甘不如你平兩舊比我~幫你eat左佢~

可惜我只對你個箱有興趣
有機會分開賣嗎?

注意!
Item 2) E6700 準系统
暫時保留至 11:00pm 29 Apr 2010,等待投訴區版主裁决。

重開!

可惜我只對你個箱有興趣
有機會分開賣嗎?
ccchow 發表於 2010-4-28 16:52

因決定保留部份硬件組建 HTPC,現已改為 主板、Ram、機箱,分開出售。

NZXT Lexa 鋁箱
請問有沒有盒或報紙之類包住個箱?