兄弟牌 -多功能打印機 end@7-5-10 10:30pm

一部Scanner + Printer!
見圖
包連供墨盒(如圖) D ink color 有三成, 黑就有6成 (但因放左係到好少用)剛試成日都話color ink 就快無, & 要clean 多幾次個頭先print到正常返!! 唔係會有D color show 唔到)
Scanner功能正常!!
冇晒保養(06年機)仲有Driver CD 同Power Cord 但條USB 線就要搵下, 原裝個條唔見左, 我都係用條短線試, 當唔包USB 線先)
包三日(只包Scanner 功能)
HK$80 每次1蚊 即食HK$120
大埔廣場交收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Scanner 部份功能正常!!
可唔可以講清楚D?

有無得用代用墨?
有無test pages?

回復 2# lkl0120

[Scanner 部份] [功能正常]

呢隻model多數都係print嘅功能有問題先,我見好多人sell呢部嘢都係print唔到嘢,我部都係咁
啲新model就未覺有咁多case

Scanner 部份功能正常!!
可唔可以講清楚D?
lkl0120 發表於 2010-5-4 00:20

改返!! 功能正常!Scanner (成部機scanner 個一部份係正常)

有無得用代用墨?
有無test pages?
kotistoa 發表於 2010-5-4 00:36

以經裝左連供....即是用緊代用墨了,
test page , 部機係有test page 功能的

回復  lkl0120

[Scanner 部份] [功能正常]

呢隻model多數都係print嘅功能有問題先,我見好多人sell呢部 ...
wtel 發表於 2010-5-4 02:24

其實唔係呢部多人sell , 係其他機都會係咁, 一般呢煩inkjet printer 就係咁煩, 如果日日用開佢就好正常, 一唔用佢一段時間就要clean head clean 鑊甘, (同事買左呢個牌子新model 有fax 個隻, 都試過係咁.... 所以用得inkjet 就要定期開佢print野)
呢部機之前公司用開, 但後尾入左兩部all in one (HP) 其中一部係呢到放左!!
另一部用緊都試過要clean head (因現在D printer 唔似早期個D 咁, 個print head 係連墨盒, 有問題就可以成個頭連ink 一野換, 但成本貴左)

i mean 有無test pages 可以睇下print 出黎效果係點姐..

有無紙盒?
also 同埋有無得約 火車站交收?

回復 8# kotistoa

印出來就係color 會有一間間,但要clean head 多次先正常!! (唔想再浪費D紙所以唔想再試機了)