[減價]Sony Ericsson HBH-DS970藍芽耳機(水貨) [9-5-10 2300完]

水貨購自TAOBAO
無盒無單無保,私保3日
100% WORK , 用左一個月
音質清晰,另附入耳膠塞兩對
放售原因:買翻黎用唔著

減即食價,同時只設有即食
$150 EAT

屯門交收
西鐵及荃灣線沿線交收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水貨購自TAOBAO
無盒無單無保,私保3日
100% WORK , 用左一個月
音質清晰,另附入耳膠塞兩對
放售原因:買翻黎 ...
kus0_2009 發表於 2010-5-4 00:13

想問電可用幾耐??
係水貨定係d 淘寶成日話既高仿產品....
有來電顯示??謝謝

想問電可用幾耐??
係水貨定係d 淘寶成日話既高仿產品....
有來電顯示??謝謝 ...
lazysusan 發表於 2010-5-4 11:31

經本人親自驗證及試用,
充滿電之後,閒置可用差唔多一整天
充滿電之後,一直聽歌,可使用6個鍾左右
至於講電話就未試過傾幾個鍾,所以唔清楚,不過傾一段時間都同聽歌差唔多
係水貨! 無論水貨定高仿,都同正行貨有一定差別的
有來電顯示(支援數字及英文字)

經本人親自驗證及試用,
至於講電 ...
kus0_2009 發表於 2010-5-4 13:29

謝謝回答, 想問 個earphone可以換的嗎??

經本人親自驗證及試用,
至於講電 ...
kus0_2009 發表於 2010-5-4 13:29

係水貨! 無論水貨定高仿,都同正行貨有一定差別的

@@乜水貨的意思唔係同行貨差別在於係有沒有行代理咩??

耳機無得換,正是呢個型號的不足

如果你問到水貨同高仿咁仔細既話,我都答唔到你
高仿技術做到可以接近行貨(及水貨)
我都唔可以100%肯定到俾你知係咩
我知道的,已詳細講解,覺得值唔值,應唔應該買的選擇權都在於你手
謝謝

推一推

咁係唔係你都唔肯定係真定假呢?

无假既,只有水同行分别,价钱差3旧左右

老實講我就好想EAT, 不過我係東鐵客,西鐵比較唔就腳,如果MK或者九塘就食硬你