可惜...價錢貴左d
markey 發表於 2010-8-6 15:59

17. 交易物品底價高低乃物主個人決定,請尊重他人,不喜莫回帖。
嚴禁壓價,所有低於底價/指定售價的出價一律作無效並兼作扣分處理,以上屢犯更會被禁言處分。

其實以我理解,markey 兄所講嘅價錢貴d, 應該係指Samsung 行比水貨貴d
(如果我無理解錯嘅話)

好想問點解突然多左咁多人(呢度居然有3,4部機同時賣緊)要賣Nexus One呢?
我最關心既係呢部機係咪好多電話網 ...
MCHK001 發表於 2010-8-6 13:59

咁攪笑,唔比上台!!!!
你聽番黎定點........(比人點)

4個有提供3G service既台你都講左3台,你不如話除左pccw,只可用2G啦,不如!!!!

回復 24# MCHK001

SMS改電話setting好似有左好耐啦!

17. 交易物品底價高低乃物主個人決定,請尊重他人,不喜莫回帖。
嚴禁壓價,所有低於底價/指定售價 ...
macintosh 發表於 2010-8-7 10:26

做咩扣我分?
真係攪笑,買野唔比講價錢
你點睇出我係唔係講價?
:curse:

回復  NeTZoO

好耐之前睇電腦雜誌話既,唔記得邊本喇! 咁係咪而家所有可以provide 3G服務既台出到SIM card ...
MCHK001 發表於 2010-8-7 23:53

SIM SEND SETTIING 係非smartphone/pdaphone年代啦!!!
一向pdaphone都係自己入setting個喎~

你會唔會睇錯 OR 理解 錯左本書D內容--Nexus One  除左GOOGLE自己賣之外,得PCCW有賣上台機呀!

我印象中最初只有PCCW 有機賣,其他台無(而家仲係咪就要再跟進啦)~

做咩扣我分?
你點睇出我係唔係講價?
markey 發表於 2010-8-8 15:18

咩叫做價錢貴左D , 你唔係出過D POST都唔記得呀!
嚴禁壓價,所有低於底價/指定售價的出價一律作無效並兼作扣分處理,以上屢犯更會被禁言處分。

做咩扣我分?
你點睇出我係唔係講價?
markey 發表於 2010-8-8 15:18

幾時有扣分!