【出售】SHARP SH9020C 國行手機一部[2010-9-28 23:00完]

SH9020C 國行機 8成新 100% work
(包火牛,耳機,原裝電池X2,4GB SDHC卡(順店買,有單有保),有盒,)
說明及光盤丟失,手機無單,但可以上維修中心修理,不需提供單據(上過去買電池)
(手機表明包佐層 磨砂 膜,但表面MEET佐)
Start: $1200
Bid:$20
Eat:$1400
再注明:此機用佐成年幾,無磨花喺無乜可能的,尤其夏普D銀邊,我自己都種用咁部1810C,銀色邊幾乎無佐2成.
         相喺放大佐,實際用旁人好難睇得清D花痕,除非直接拿起手研究.. ..加上如果接近95%新,就唔喺呢
       個價位啦,新機4X00人仔..2手比較新既都見人賣1800-2500人仔..
          *可以換殼,到客服度,我問過..起碼1200左右.白色...其他色有100左右出入..
加新圖:

【出售】SHARP SH9020C 國行手機一部[2010-9-30 23:00完]

9. 買賣標題上必須清楚列出截止日期及時間。開賣期最長為 5 日(出帖日+5日),所有拍賣及出售結束時間為截止當日23:00:59前 。祇有截止日期而沒有截止時間的買賣或拍賣帖子,其完結時間亦當作23:00:59結束。

第一次發帖,唔好意思,睇錯為7日,立即改正。。
THANK YOU

幾時買? 咩色? 維修中心係邊?

另外上面果D相係咪實機相?定係網上搵?

09年6到7月份左右(細妹部機來的,只能說大至日期),
粉紅色,圖是我自己的,維修中心在 深圳市福田區 華強北
深圳 上海矽魁电子科技有限公司深圳服务中心  深圳市福田区华强北路赛格工业园3栋606室 0755-82811996  
深圳 广州雷孚通讯科技有限公司深圳分公司  深圳市福田区华强北赛格科技园二栋5楼A509室 0755-83220685

請問呢部有無3G,同有無支持GPS嫁?後面係插一張SIM卡定兩張SIM卡嫁?

呢部不是3G版。。3G的是大陸聯通與SHARP合作出的,型號叫0902C。。而且正面左下角(電池蓋,鍵盤)會多個聯通的 WO標誌。