[三天拍賣] 已加食價~壞火牛 2themax GPA 580 [ 18 OCT 23:00]

1. 壞火牛一隻
  2 theMax GPA 580

用用下啪一聲,然後自動關機,其他硬冇事,原來火牛出事,
完全冇電出,但內部唔見有燒農,
另外火牛開機制亦有問題,按下關機一邊會自動彈回開機一邊,不能關機.
隻牛去年暑假在新高登買入,用得好地地,自己未拆開過,
冇單冇盒冇保用証,平價賣比有心人,
可自行維修或自己找代理,不過聲明在先,須然有朋友話可能有保,但此牛當冇保出售,代理唔保唔關我事.

$5 起 / 每叫 $5 或其倍數
$120即食,

只限以下地點交收,不設任何地點或時間優先.

1. 東鐵線 : 紅磡至太和
2. 大埔中心.

bid價過$100,
可到SSP至尖沙咀,太子至九龍塘MTR

時間係平日放工時間後.

補圖:

加多兩張:

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

小小TIPS: 2THEMAX可以跟SERIAL NUMBER保, 你大可以打去/EMAIL問下

我上次去整他們都冇睇單,機身有張出廠日期貼紙,
未過期就ok 啦,最緊要係張 warranty貼紙冇爛

小小TIPS: 2THEMAX可以跟SERIAL NUMBER保, 你大可以打去/EMAIL問下
seed00 發表於 15-10-2010 20:15

唔緊要啦,就算有保,我都唔知幾時得閒去.

我上次去整他們都冇睇單,機身有張出廠日期貼紙,
未過期就ok 啦,最緊要係張 warranty貼紙冇爛 ...
ken001 發表於 15-10-2010 20:27

網頁睇有三年保,隻牛08年出廠.

拎去試下,就算真係要錢都平過買隻新既,
九龍灣站好方便

$5先
反正以前都試過拎去整, 冇單比廿蚊好似

唔整既咪扔左佢, 都係$5姐(如果bid到既話)

$50

我都支持下 $55

how many PCI-E?? 6pin x1 only?? thanks