(出售)(減價)(巳UP左相)ANTEC CA-300 ATX Case (25-10-2010 23:00END)

99%NEW ANTEC CA-300 ATX Case
起BID:$350
每BID:$10
食BID:$420~減左400EAT!跟3把99%NEW 12CM藍光鐮刀風扇
另有跟箱3段調風速12CM同14CM各一把共5把風扇
前面兩把12CM 機頂14CM 側面12CM后面12CM

吾包括圖中既風扇調節器

呎寸
- 主機板類型: Mini-ITX, MicroATX, Standard ATX
- 外部裝置: 3 x 5.25”
- 內部裝置: 6 x 3.5”
- 散熱裝置:
   一個背板120mm x 25mm TriCool™三速風扇,並配有風速控制鈕
   一個頂端特殊140mm x 25mm TriCool™三速風扇,並配有風速控制鈕
   兩個前方120mm風扇(選配)為硬碟提供散熱
   一個側板120mm x 25mm風扇(選配)為顯示卡提供散熱
- I / O 裝置: USB 2.0 x 2 ; AC’97 & HD
- 電源供應器: 隨機不附電源供應器。為優化Three Hundred的性能,電源供應器的選擇相當重要,Antec強烈建議您選擇我們的NeoPower或True Power系列電源供應器
- 機殼尺寸: 45.8 (H) x 46.5 (D) x 20.5 cm (W)
- 重量: 淨重 7.2kg
觀塘線MTR交收 9 龍灣MTR優先!!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

可以在那交收?

可以在那交收?
炎冬 發表於 2010-10-20 23:07

觀塘線MTR 9龍灣優先

$350 support

另外想問個箱有沒花? 題外話~你換箱嗎?唔好用咩?

另外想問個箱有沒花? 題外話~你換箱嗎?唔好用咩?
炎冬 發表於 2010-10-20 23:24

我係呢度BID左個LIAN LI 機箱多左出黎先放老實講散熱幾好 正常使用花 ~點都有D不過吾明顯!

我係呢度BID左個LIAN LI 機箱多左出黎先放老實講散熱幾好 正常使用花 ~點都有D不過吾明顯! ...
STRwork 發表於 2010-10-20 23:30

LIAN LI 箱好貴下.請問你用緊邊款同什麼價錢呀?thanks

LIAN LI 箱好貴下.請問你用緊邊款同什麼價錢呀?thanks
炎冬 發表於 2010-10-20 23:36

7FNW $8XX囉

另外想問下個箱用左幾耐,同有沒生鏽?

買左6~7個月 生鏽吾覺有~