[待交收] (2010.11.17-2300End)

俾各位一沉百踩既圖:

再整多幅睇睇各位有何高見:

為滿足各位, 捱住眼訓再次砌部出黎開核cap圖

而家明白未, 並非我偷其他人幅圖, "guy."係我 u仔 a/c !!!!!!!!!!!!!!!

AMD CPU AM3 socket
Athlon II X3 445 -> Phenom II X4 B45
L3 = 6MB
Core = 四核心
Windows 7 64bit Professional 下進行4小時燒機測試 (下面有測試圖)

Code: CACAC AC 1019BPMW
包括有 :
99%全新,所有野都有齊
原裝盒
原裝HS & 散熱扇 & 散熱膏 (皆全新未用過)
真品證明書
購買單 (購於中央田 原價$589)

香港建達代理做保養,3年保養期內可以去建達trade-in,有代理保養不設私保。
不是所有底板都可開核,要有開核功能底板才可開核的,我用MSI 880GM-E43(SB710)去開,不包開不包超。

起Bid HK$608
每Bid HK$10
Eat價 HK$688

交收:
地鐵觀塘線站 (其他時間地點請先向我查詢)
Eat者請PM我
謝謝
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

推一推

Phenom II X4 B45
起Bid HK$608
每Bid HK$10
Eat價 HK$688

唔包開唔包超...貴過買粒新:funk:
想問仲有幾耐保

回復 2# PentiumPro

如果師兄唔包開,麻煩唔好當B45黎賣,因為師兄而家賣緊3核,咁樣稍為有誤導成份

回復  PentiumPro

如果師兄唔包開,麻煩唔好當B45黎賣,因為師兄而家賣緊3核,咁樣稍為有誤導成份 ...
kidney 發表於 2010-11-15 20:04

THX CHING ..我正想講... 但驚比人少...

如果師兄唔包開,麻煩唔好當B45黎賣,因為師兄而家賣緊3核,咁樣稍為有誤導成份 ...

agree

好想知樓主張圖係咪自己~因為睇圖用小畫家畫既字証明唔到係樓主.
如果係借圖請注明

唔包開唔包超: 避免因各款底板的晶片組/超頻能力,而開唔到核超唔起,引致交易糾紛
再者: 呢度好多師兄買開核U都係咁寫

麻煩唔好當B45: 請問你睇唔睇到有CPUid圖呢??
3核: 請問你睇唔睇到有CPUid圖呢??
誤導成份: 請問你睇唔睇到有CPUid圖呢??

幅圖係link去uwants, 原因hkepc我得150KB上限但150KB係睇唔清楚, 所以我再post uwants.com 幅圖

NOTICE:
為各位師釋疑, 雖然粒U已入了盒, 但請比一小時時間, 我再用粒U砌返部機!!再係呢版Cap圖!!
為各位師釋疑, 我轉頭再cap uwant我id: "GuY." 的PM証明!!

PS: 唔該唔洗PM我fast trade

唔包開唔包超...貴過買粒新
想問仲有幾耐保
KSHun 發表於 2010-11-15 20:02

我想講有圖為証!!
"貴過買粒新" 我都知道
但我覺得 Phenoem II X4 B45 6MB L3 即價 $688 唔算過份囉

有單有盒有HS, 建達保, 保養至2013年10月