賣 全新 100% new MacBook Air 64GB [End 19/11 23:00]

全新 MacBook Air 64GB
100% brand new

只有一部
未拆過
bid:$7300 (shadowguist $7300)

即食:$7500
p.s 唔過$7420唔賣自用
最好觀塘線交收, 其他地鐵沿線另議[End 19/11 23:00]

推一推......

p.s 唔過$7420唔賣自用=why didn't you start at 7420? did you add this condition after shadowguist's bid?

p.s 唔過$7420唔賣自用=why didn't you start at 7420? did you add this condition after shadowguist's b ...
ec613 發表於 2010-11-19 21:52

有乜問題?  咁bid 野係咁... 你冇返過賣地咩?

7. 拍賣或售賣帖內,賣方可定下貨品的底價、每口叫價或即賣價。
底價等同最低出售價,不得設定保留價。

7. 拍賣或售賣帖內,賣方可定下貨品的底價、每口叫價或即賣價。
底價等同最低出售價,不得設定保留價。 ...
siutsz 發表於 2010-11-19 22:05

賣家可保留最終售賣權利,但在結束前之 3 小時內不得行使此權利。

如果佢係完拍賣時回覆的話就無問題啦, 因見佢紀錄不太好, so想收番唔想煩/拖

唔賣自用 la...紀錄不太好.... buy from apple lor 75xx