加食價~~~I7 920,Gigabyte GA-X58A-UD7P/UD9 12-5-2011 2300 完

不接受最後3小時首次落BID,即食除外

1. I7 920
無單無盒無保無超過無HS
私保2日

2. Gigabyte GA-X58A-UD7P/UD9
    板加背板
義賣買反來的

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

- 上過LN2, 廠商ES版, 無保養
   - 點解叫 GA-X58A-UD7P/UD9? 因為最UD9最初版係叫UD7P, 後來先叫UD9, 所以任何web-site都搵唔到UD7P information, 而塊版係印UD7P
    - Channel 1 ram slot己死, 祗可以行Channel 2 and Channel 3, 即係祗support dual channel. e.g., 2GBx2/4GBx2/2GBx4/4GBx4.
   - SONUD CARD 應該都系壞左的,新裝的WIN 7 裝好 DRIVER 都無聲,但我用HDMI 出聲,所以我無理佢,而且無時間認真試其他野,所以成塊板當壞賣

板同U正在運作中
2樣一齊賣
$1180起
$10 BID
$1400食5月11日0:30分前有落BID者有優先權(如末交收的話)最快5-12號先可以交收

$1180......

粒920係c0定d0,系咪es版,請問ching?

粒920係c0定d0,系咪es版,請問ching?
wann 發表於 2011-5-7 00:37

PHOTO
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 4# chiman127

謝ching!想知粒U體質如何,唔麻煩嘅話可否上個4G黎望望,thx

板無碟咩都無?only 板加u?

回復  chiman127

謝ching!想知粒U體質如何,唔麻煩嘅話可否上個4G黎望望,thx ...
wann 發表於 2011-5-7 01:10

唔識超,無謂獻醜拉
轉2600K都系因為可以一按就超,適合我呢的懶人

板無碟咩都無?only 板加u?
一切在心中 發表於 2011-5-7 01:17

我都下載左的DRIVER
可以燒隻碟俾你囉

回復 7# chiman127

ching太謙喇!