[已售singchai] LG 21.5" IPS226V LED Mon(1點白光點,完美主義者勿投) end 2300 2-Jun-2011

Item 1 : LG 21.5" IPS226V LED Monitor, 2011年5月27日Centralfield 以$HK1990買入,LG 3 年保養(未填保養咭),有盒有單,100% work,99%新,左面下方有1點白光點(要在黑色背景先可以見到).

紅色圈為光點位置,在紅,綠,白,藍的背景中均看不到有光點...

因為我想要隻Mon無光死點,所以出售。

產品網址:http://www.lg.com/hk/it-product/monitor/LG-IPS226V.jsp

只有食價 : 已售星仔(食$1350 + $50超市劵) (完美主義者勿投)

中 bid者請於48小時內留 PM 交收, 港鐵站(紅磡,尖沙咀,深水埗,旺角,九龍塘) 交收(星期一至五 1:30pm – 2:00pm 及6:30pm -
7:30pm, 星期六日或公眾假期不作交收)

以下會員敬請勿投
緋村劍心, 謝謝愛 & kenki
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

已減價,請支持一下....

with speaker or not?

咁蝕抵? 講真買時無驗咩 ?

with speaker or not?
thomascheung 發表於 2011-5-28 21:19

no speaker....

咁蝕抵? 講真買時無驗咩 ?
lihoma 發表於 2011-5-28 22:48

同你一樣,check咗,但係唔小心.....
    其實光點好細,細個一個pixel,如果$1400蚊都賣唔出,就會自己用返...

連吾連$200超市禮券呢

Item 1 : LG 21.5" IPS226V LED Monitor, 2011年5月27日Centralfield 以$HK1990買入,LG 3 年保養(未填保養 ...
evan11 發表於 2011-5-28 15:57

singchai 發表於 2011-5-29 01:48

$1350 + $50 Super Market Coupon