[出售]Dell 2709W 27吋 LCD Mon [20111015]

DELL 2709W  高質素 27吋
解像度1920x1200 (字體大睇得舒服) 睇BD全屏可做到點對點超清晰

DELL 原廠上門1換1保用至2011-12-25,
9成新 ,操作正常, 有塵有花, 買家可隨時CALL DELL上門換另一台.

START 3300
EACH 50
EAT 3800

*官塘MTR附近朋友OFFICE交收可試機

DELL 2709W  高質素 27吋
解像度1920x1200 (字體大睇得舒服) 睇BD全屏可做到點對點超清晰

DELL 原廠上門1 ...
wiz123 發表於 2011-10-11 13:01

any pic?

no pic, 9成新 ,操作正常, 有塵有花, 買家可隨時CALL DELL上門換另一台.
我有另一部U2711都換左2次, 電話比個原因第2日就送新MON來取舊MON走
呢部2709W用左咁耐未換過.

no pic, 9成新 ,操作正常, 有塵有花, 買家可隨時CALL DELL上門換另一台.
我有另一部U2711都換左2次, 電話比 ...
wiz123 發表於 2011-10-12 04:11

點解你唔換部新先賣?

點解你唔換部新先賣?
活力寶蹄 發表於 2011-10-12 07:06

都要賣費事煩 (如果冇人買先換左先賣, 包裝也不拆價錢應該可以再賣貴點)

無壞無事都可 call佢換新?服務咁正

ywringo 發表於 2011-10-12 21:35

yes  

不知道可否在代理加錢延長保養?

不知道可否在代理加錢延長保養?
Jorain 發表於 2011-10-13 21:23

yes

ywringo 發表於 2011-10-12 21:35

我係DELL買過MON, 佢最多只肯換翻修貨, 我件野好新都一樣係... 我投數左幾次都無計!

樓主係買左特別保養定另有方法? 可以教下在下嗎?