[大平賣] 全新one2free 無限上網儲值卡 (End: 23 Jan 2012)

a. 物品名稱 ---  one2free 123  micro sim儲值卡
             -      全新未開封
             -      總值$1888
             -      90日無限上網
             -      9100分鐘通話 儲值卡
             -      Expiry date: 2013/06/30
             -      可用於任何智能手機 (請注意此卡為MICRO SIM)
b. 數量 --- 2
c. 即食價 ---  $300 eat 1, $590 eat all
d. 交收方式/地點 /期限 --- ***地鐵沿線交易***  (包括西鐵線)

請注意 one2free 現已無儲值卡+iPhone4s Plan 推出 此卡買少見少

a. 物品名稱 ---  one2free 123  micro sim儲值卡
             -      全新未開封
             -      總 ...
heyitisjack 發表於 2012-1-19 09:07

請注意 one2free 現已無儲值卡+iPhone4s Plan 推出 此卡買少見少 <- 謠言。
肯定有得賣

請注意 one2free 現已無儲值卡+iPhone4s Plan 推出 此卡買少見少
dicksp1 發表於 2012-1-19 09:48

自從上月尾起已不斷問過好多間, 如果你搵到一間有, 請PM

Little Push~

自從上月尾起已不斷問過好多間, 如果你搵到一間有, 請PM
heyitisjack 發表於 2012-1-19 09:59

你搵唔到唔等於無, 就算有你覺得有人會話你知?

mansiu 發表於 2012-1-19 15:41

咁好啦 你當有
想要就直接搵CSL 啦, 唔使係度買 bye~

mansiu 發表於 2012-1-19 15:41

後門大把

後門大把
Yukchi 發表於 2012-1-19 19:10

CHing 開到後門真係唔夠你爭
anyway, 十分多謝各位對本帖的關注

Morning Push!

Once More!