[賣] $780 全新未開 Corsair H100 一隻 (End: 5/3/2012)

自己用開高階水冷,覺得泵聲嘈,已換全新,膠紙都未開。

28/2單,Altech 行保五年至 2017 年 2 月。 (多謝c0423739指正)
EAT: $780
參考市價 $880

可以屯門區/深水埗地鐵站交收,或 A Shop (不包 A Fee)。
屯門碼頭美樂站交收平 $20 + 優先。

回復 1# 晴朗

ching呢隻唔係5年保?

回復  晴朗

ching呢隻唔係5年保?
c0423739 發表於 2012-2-29 09:15 AM

sorry,打錯,係五年的 :p 啱啱準備改,比你快一步

Photo,please!

Photo,please!
Enzo612 發表於 2012-2-29 07:07 PM

就是全新啦,無乜特別

新加玩味重遞減優惠~

1/3 9am 後 EAT: $800
2/3 9am 後 EAT: $790
3/3 9am 後 EAT: $780
4/3 9am 後 EAT: $770
5/3 9am 後 EAT: $760

參考市價 $880

新加玩味重遞減優惠~

1/3 9am 後 EAT: $800
2/3 9am 後 EAT: $790
3/3 9am 後 EAT: $780
4/3 9am 後 EAT:  ...
晴朗 發表於 2012-3-1 16:51

咁你遮係叫人唔好急住買啦

咁你遮係叫人唔好急住買啦
乜都唔識 發表於 2012-3-1 05:13 PM

又啱喎~ 有道理~

改吓先~

回復 8# 晴朗

一 Bid 高過前人 $30 可以提前即食 ^_^
例: 第一嘢 $760,第二嘢 $790 就變即食~ 前題是必要有第一 Bid 出現。

咁第一個bid會唔會好似唔到咁,而第2個實bid到?

回復  晴朗

一 Bid 高過前人 $30 可以提前即食 ^_^
例: 第一嘢 $760,第二嘢 $790 就變即食~ 前題是 ...
felixleeyk 發表於 2012-3-1 05:48 PM

第二bid唔係個個都會bid $30 㗎嘛^^

不過反而我諗無人會出第一bid就真~ :p

或者要夾埋人哋bid

所以,都係有啲戇居,改返
$800 EAT 吧~