賤賣古董袋, 唔買都埋黎睇下 (END:11/04)

左下角已賣

1. pu皮相機袋, logon/city super等同類型的袋賣超過$400
    全新$220

2. 牛皮英國牛津款書包, 皮超靚並軟, 內龍多隔
    搵皮廠整的,14吋, 獨一無二的淡黃色, 無用過   $500

3.  牛皮箱形袋, 買左返黎用過2次
     唔like佢皮太硬及個開關扣痳煩, 但個形好好睇及夠大
     可出去搵師傅換磁石扣, 廢事整所以賤賣 $500

4.  老上海皮袋, 牛皮製
     少用, 內龍多隔以及袋扣方便, $400

上身圖:

全部為一口價,地鐵沿線交收 (END:11/04)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

標題完結日期錯誤
賤賣古董袋, 唔買都埋黎睇下 (END:12/04)

標題完結日期錯誤
賤賣古董袋, 唔買都埋黎睇下 (END:12/04)
1800板仔 發表於 2012-4-7 00:27

THANK REMIND

Push push

item1 幾重?thx

可唔可以打開item 1影入面間隔及尺寸,袋既開口位係磁石或是用扣??
kcchong18 發表於 2012-4-7 13:00 [/quote]

度左, 大約横36 高23 厚13
入邊係可以拆開的加厚防震內膽
個容量都幾大, 我諗大部份單反都可以放到入去
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

可唔可以打開item 1影入面間隔及尺寸,袋既開口位係磁石或是用扣??
kcchong18 發表於 2012-4-7 13:00

磁石

item1 幾重?thx
Cartesius 發表於 2012-4-7 16:18

無磅量到
一般正常袋咁的重量

推推推推