[平售] 95%新 Yamaha RX-V465 AV AMP (4月13日END)

出售95%新 Yamaha RX-V465 AV AMP
http://usa.yamaha.com/product_ar ... lack__u/?mode=model
http://ndkedpk.myweb.hinet.net/ee/aa/YAMAHA%20RX-V465.index.htm

原裝行貨, 冇摩改, 冇維修紀錄, 100%正常, 95%新, 已過保。
所有原裝配件齊全, 有以下部件:-
1.) 主機
2.) 遙控
3.) Set-up Mic
4.) AM / FM接收天線
5.) 英文說明書, 原廠保用證

** 可試功能, 不試口味。 **

START: $1200
EACH BID: $50
EAT: $1500

交收時間 & 地點:
星期一至五After 7:00PM
星期六至日After 2:00PM
P.S.# 大圍交收(要試機) / 九龍區地鐵站(不試機)
HAPPY BIDDING!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

買咗幾耐?

買咗幾耐?
tommy913 發表於 2012-4-9 00:56

2010年買, 用左2年。

有無實物圖片 ?
面版和機身有無明顯花痕 ?
有無私保 (唔試機) ?

回復 4# sylc2288

有無實物圖片 ? <= 你想睇實物相, 我可以今晚upload。
面版和機身有無明顯花痕 ? <= 冇明顯花痕, 正常使用痕跡一定有。
有無私保 (唔試機) ? <= 唔試機, 私保7日。 (我絕對歡迎試機, 即時教你玩Yamaha DSP音場)

Thanks!

回復 6# adrianmak

我未試過放係a shop, 要點攪?
如果你要, 我都可以試下既。
Thanks!

寫低你個HKEPC ID , 貨價錢,買家HKEPC ID,交收價錢
之後買家或賣家比Ashop 費$5

還有問題,你是用什 ...
adrianmak 發表於 2012-4-10 14:26

如果用Z5500就唔洗用Amp都得啦