[手機及配件] [出售] over 96%新 Vega R3 A850K 白色 [End: 08/05/13]

a. 物品名稱 --- Pantech Vega R3 A850K 白色 (原廠英韓ROM 4.1.2 V2.12). 可用香港4G(LTE 1800).
b. 數量 --- 1
c. 底價 --- $2600
d. 每口叫價 --- $50 或其倍數
e. 即食價 --- $2800
f. 保養期 --- 私保3日, 不包人為.

不接受完結前一小時的第一次出價, 即食除外.

部機一直有用保護貼及保護套, 所以都keep得幾新下 機身起碼有96%以上 new, 100% work, 四邊銀邊完全無花, Mon無光/死點, 可行香港4G(LTE-1800:  Smartone/CSL/3/PCCW 全可用), A850K係一部好機, Mon靚電耐用, 本人由F160K轉會, 完全無後悔, 只因最近轉了F240S而出售
跟圖中配件:
  • 原裝盒(三碼合一) + 配件: USB線, 原裝兩電, 座充+插頭, 耳機全新未用過 (我用SOUL SL49耳機聽歌).
  • 一張全新未開Nillkin高清保護貼
  • 五個極新Mercury Color Jelly Case (黑, 黃, 粉藍, 白x2)
  • 一個MS Design Case (白色)

交收地點/期限: MTR(紅,紫,藍,綠) 沿線. 5月11日或之前完成交收.

將軍澳寶林站交收 -$20 及優先.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

CHING, 請問用左幾耐

CHING, 請問用左幾耐
90182723 發表於 2013-5-6 01:06

今年年頭買, 用左4-5個月到. 我屋企燈光係黃光, 所以影到部機好似有D黃, 真機係完全雪白的.

部機100%正常使用?
icehouse 發表於 2013-5-6 18:06

yes. 100% 正常使用中,我用緊3仔4G, 完全冇問題。唔係入左部F240S都唔會諗著放。部A850真係好正,但我又忍唔著想試1080P...

請問手機是購自兔補, 啊虎 定其他地方?

請問手機是購自兔補, 啊虎 定其他地方?
ikw0211 發表於 2013-5-6 21:54

hot sell point
但張單唔見左

rooted?

rooted?
PRODuo 發表於 2013-5-6 22:47

Yes. 如有需要可以交收前 unroot.

push一下