Docomo  micro usb 充電數據線有雙磁環   

能為您的愛機更快速的充電!穩定快速傳輸數據,刷機等!

更適用現期大屏幕手機大容量電池或移動電源充電使用。也可用於移動硬盤!

線長1.28米,每條重量接近70克!雙磁環,高密度銅網屏蔽,鋁箔屏蔽,黑色。超薄柔韌外皮!

ITEM.1
物品名稱: 100% NEW Docomo  micro usb 充電數據線長1.2米,粗 4mm有雙磁環
數量: 1份(有3條)
最低出售價: ---
即食價: $50

ITEM.2
物品名稱: 100% NEW Docomo  micro usb 充電數據線長1.2米,粗 4mm有雙磁環
數量: 1份(有3條)
最低出售價: ---
即食價: $50

交收: 最好SSP ,九龍塘MTR,或(晚上西鐵線)
其它地點問左先
歡迎backup eat

Item 2 Eat!

Item 2 Eat!
pcboys 發表於 2014-2-17 22:17

thx ching

item 1 eat

Trade at Kowloon Tong or West Rail line (Hung hom) are ok

item 1 eat

Trade at Kowloon Tong or West Rail line (Hung hom) are ok
Harley-Davidson 發表於 2014-2-18 13:54

thx ching
    Kowloon Tong 最好,pm再傾..

請問item 3有圖嗎?

請問item 3有圖嗎?
Crazybb 發表於 2014-2-18 16:54

已上圖.....

已上圖.....
jardine 發表於 2014-2-18 17:07

唔該哂,師兄,不過我係想知Item:3a墨水多d,有幾大支?同埋邊隻牌子黎?

唔該哂,師兄,不過我係想知Item:3a墨水多d,有幾大支?同埋邊隻牌子黎?
Crazybb 發表於 2014-2-18 17:10

BULK  100ml
自已都用左3個月左右,質量吾錯..