[顯示卡] Zotac GeForce GTX1070 AMP! EXTREME EDITION 8GB GDDR5 三風扇顯示卡 END 7/7

a. 物品名稱 --- Zotac GeForce GTX1070 AMP! EXTREME EDITION 8GB GDDR5 三風扇顯示卡
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $3300
d. 底價(等同最低出售價) --- 3100
e. 每口叫價 --- 20
f. 保養期 --- 25/12/2016 購買, 3+2年保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work, 有單盒齊配件
h. 交收方式/地點 /期限 --- MTR 香港大學站, 星期六/日

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

點解張單要遮左個價錢?
不過可惜你無遮到英文個一行
"Three thousand five hundred forty only"

點解要遮左個價錢?x2

點解張單要遮左個價錢?
不過可惜你無遮到英文個一行
"Three thousand five hundred forty only" ...
hksunny31 發表於 2017-7-2 21:49

點解要遮左個價錢?x2
byela 發表於 2017-7-2 22:16

怕你們難過嗎

又真係幾好笑嘅問題喎 唔改,唔買都留係度比大家開心下

怕你們難過嗎

又真係幾好笑嘅問題喎 唔改,唔買都留係度比大家開心下 ...
sylvie 發表於 2017-7-2 22:31

又點解會怕買家難過???

一時又話難過,一時又話開心,即係想點?
另問有無做網上登記保養?thx

GTR好似吾使网上登记都有5年保养
一時又話難過,一時又話開心,即係想點?
另問有無做網上登記保養?thx
hksunny31 發表於 2017-7-2 23:25

三年代理,二年廠, 無遁錯要自己登記左先有5年,後期二年好似係自己寄廠

http://www.gtr.com.hk/news_master.htm

服務範圍: 代客戶收取有問題之ZOTAC 相關產品(只限保養期內,並請帶備產品發票)轉交廠方進行保養服務)當產品完成檢收後, 我們會有專人通知到維修站取回貨品! 查詢詳情: Tel : 2743 7712

好啦, $3100