[多項種類] 底板+ CPU + SSD + Ram + WiFi/Bluetooth end Jul 9

item : 1 & 2
底板 MS-7826
CPU intel G3220
SSD Samsung 128GB
Ram 4 *2GB
WiFi/Bluetooth BRCM1058
背板只有一件, 價高者得.

Start : @$800
Bid : @$20

item 3 & 4
i7 2600 CPU
Start : @$900
bid : @$20

黑名單以下人士
powerwhy222; waimtrp; salabear1974; chun20077; money888; 罪人; headmango; bb保你大; n9110; Sarsaparilla

私保3日, 以交收日起計
有關各型號之詳細資料請自行網上查找
勝出者請主動在12小時內PM電話及交收時間/地點
交收時間地點:
19:00 ~ 19:30 西鐵站. 需在3天內交收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Item 1 有無背版?

有冇 Windows license?

有冇 CPU heatsink 跟埋?

睇落好似用唔到普通heatsink

Item 1 有無背版?
mikehead 發表於 2017-7-5 12:25

背板只有一件, 價高者得.

有冇 Windows license?
14789 發表於 2017-7-6 00:18

有正版 Win 7 Pro License 需另加收費

有冇 CPU heatsink 跟埋?

睇落好似用唔到普通heatsink
14789 發表於 2017-7-6 00:32

有 CPU heatsink , 需另加收.
好彩講好似, 係標準 intel 115X 尺寸孔位.

item : 1 & 2
底板 MS-7826
CPU intel G3220
SSD Samsung 128GB
Ram 4 *2GB
WiFi/Bluetooth BRCM1058
背板 ...
ha.ha 發表於 2017-7-4 22:26

師兄,唔好意思。
我贏左你另外一個帖既物品(2隻SSD),但發左幾次都唔知點解無記錄,所以麻煩你PM我我聯絡方法。
Btw, 1900-1930,南昌或荃灣西站交收可以嗎??如重複請見諒。