[網絡產品] ASUS RT-AC5300 (END21/7)

ASUS RT-AC5300
9成新,全套有盒,只用了一個月,無單,漢記貨盒面有貼紙標示3年保。
由於無單,所以我唔知漢記保唔保,我私保一天。
起Bid $1300
每Bid $20

請注意件嘢大件又重
部機已Reset回出廠設定,由於我用的時候,Flash咗第三方Firmware,我唔知Reset後會否變回官方Firmware。

https://photos.app.goo.gl/SauqPIjfvST5PE1a2
https://photos.app.goo.gl/qgDqSnbwl5pFepur1

交易地點:荔枝角港鐵,請考慮清楚,如你也不能到荔枝角交易,千萬不要下Bid ,我的工作是24小時on call,基本我一收到call就要立即完成工作,荔枝角是我最容易交收的場地。
寫下這些要求,是因為中Bid者,無睇我寫下的要求,會問我可否過海,老實如果我可以,我無必要寫下荔技角這個地點。
如你也是同我一樣非常繁忙,時間也不是自己的,請不要下Bid。因為我們大家不可能交收到。
老實你中Bid,我就要完成交易,但你又回我你也是非常忙,你過來可以嗎,這些留言,其實我都唔知點答。
不接受(大笨猫)下Bid

Flash咗乜第三方Firmware..??
HK_Vist 發表於 18/7/2017 18:34

Asuswrt Melin

回覆 3# 風十三

文收時,可唔可以還原原廠firmware?

回覆  風十三

文收時,可唔可以還原原廠firmware?
kkfon 發表於 21/7/2017 13:17

剛剛打去代理問咗,佢話只要盒上有佢地個漢記貼紙就受保,無單都無問題,因為seal no.會查到。
啱啱我Flash回官方Firmware

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

$1300......

1340...........

$1360 thx

.........$1360

1340...........
AhMingHK 發表於 2017-7-21 23:00