[平板電腦] 全新未開封10.5吋 ipad pro銀色 64GB wifi [12 Feb end]

item: ipad pro 10.5吋 64GB Wifi 銀色
狀態: 全新未開封未入過apple id

Eat: HKD$4500

Remarks:
1.春茗抽獎中的, 但我完全唔用apple產品,故放售. 因為公司是AOS購買, 只能提供列印單據.
2.交收前我會給勝方SN,可以上官網check
3.勝方只要一開封就視為購買, 即場開封後有任何問題, 可以一同去apple shop處理
4.交收時間: 星期一至五放工時間港島線 或一至日就時間土瓜灣

via HKEPC Reader for Android

Push

減少少Push

有聽過偽造的ipad盒 ??
是在app store買 所以已經啟動?

有聽過偽造的ipad盒 ??
是在app store買 所以已經啟動?
pomkon 發表於 2018-2-11 15:24

公司係AOS買, 我都未開點啟動?
買家係可以當面check貨, 可以即時對部機同盒嘅sn
有晒sn check得到~~請唔好散播謠言, 謝謝

回覆 5# pkf

保養為何已經開始? 不是計啟動 時開始?

偽造的ipad盒
是問市面上有沒有 有無人要擔心..

回覆  pkf

保養為何已經開始? 不是計啟動 時開始?
pomkon 發表於 2018-2-11 21:53

請參考apple說明

https://support.apple.com/zh-hk/ipad/repair/service

Apple 有限保固範圍

Apple 有限保固涵蓋自產品購買日起一年內,iPad 和 Apple 品牌配件的製造瑕疵。Apple 有限保固額外附加於消費者保護法提供的權利。

由於係AOS買, apple一定有收貨日期。

偽造的ipad盒
是問市面上有沒有 有無人要擔心..
pomkon 發表於 2018-2-11 21:56

其實交收時即場開封,部機有無啟動過一睇就知。 我唔係好理解點解咁關心個盒。而且我都會交埋AOS嘅單出來,睇返收貨日期期其實就清楚晒。

回覆 9# pkf

因為可能唔開 做禮物