[打印機] Canon mg7720 六色彩色printer end:2/3

Canon mg7720 六色printer

跟機內已有的墨 及 以下原裝墨全新未開
Yellow x2
Black x1
Magenta x1

可print CD, 可連wifi,lan,nfc

可插sd, 白色機,極小用

原裝出廠膠紙未撕,機身冇花冇爛冇跌過

可用Canon print app, 用手機連printer wifi 直接print 野, 無需router
亦可以經router 直接在notebook, 手機 等 print

送原廠未開setup disc
跟香港3腳頭電線

spec: https://www.usa.canon.com/intern ... inkjet/pixma-mg7720

Spec 按此

機身相 + 剩幾多墨水 + 用咩墨 etc.. 請按
Link : Google drive 相link

有問題隨便問

Start: HK$660
Each bid : HK$20
Eat: HK$700+送canon 原裝相紙

交收方法:
1. 藍田/油塘站 面交,盡量就你,可以係下低post 傾啱時間先bid/eat
2. 順豐, 運費到付, 我可以問下收幾錢先,不過一切以寄出的運費為準
3. 留言講 邊度, 幾月幾號, 幾點 交收, 我ok 你先bid/eat. 如果我冇話ok 就bid, 當接受 1/2 方式交收

只接受在2/3/2018 22:55 HKT 之前在本post有 有效出價的會員 在 2/3/2018 22:55 HKT 或之後的出價 ,唯即食者 (eat) 除外

所有會員均可在2/3/2018 22:55 HKT 之前 bid/eat

有問題歡迎發問,可以再要求睇多d相

師兄,可以系邊度交收?

師兄,可以系邊度交收?
竣竣 發表於 2018-2-25 23:44

交收方法:

1. 藍田/油塘站 面交,盡量就你,可以係下低post 傾啱時間先bid/eat

2. 順豐, 運費到付, 我可以問下收幾錢先,不過一切以寄出的運費為準

3. 留言講 邊度, 幾月幾號, 幾點 交收, 我ok 你先bid/eat. 如果我冇話ok 就bid, 當接受以 1/2 方式交收

push......

有保養?

有保養?
jacky820 發表於 2018-2-27 07:53

唔記得,當冇先

push.......

星期日系SSP交收可以嗎?

星期日黃大仙可以嗎?

星期日黃大仙可以嗎?
竣竣爸 發表於 2018-3-1 23:20

ok