[主機板] (重新放)ASUS ROG STRIX Z390-I 兩日快拍(End 13 Jan)

香港行貨,有盒有單有保,不設私保。
SATA 線少一條,其他配件齊。
100% Work,唯 9700K 超頻之後行 Prime95 請使用 AX860i 等級嘅火牛。

Start 1300
Each 25
Eat 1450

交收日指定 Jan 14 16:00-22:00
16:00-19:00 紅線及綠線(深水埗可出站)
19:01-22:00 東鐵(沙田 上水可出站)

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

重新放是什麼意思?全新定番新?

重新放是什麼意思?全新定番新?
hang1982 發表於 2019-1-12 23:55

之前有朋友話要,就取消咗佢,但放飛機,就恢復呢個 post,重新喺交易廣場出

加左價?之前見低價係1250

用9700k出到HDR?

加左價?之前見低價係1250
hksunny31 發表於 2019-1-13 14:25

係,唔想蝕太多,畢竟已經低過全新 Gigabyte 嗰塊價錢。

用9700k出到HDR?
wkchun 發表於 2019-1-13 16:32

出到。
但請注意,佢一定要插電視機嘅 真正 HDMI 2.0 port 先得,例如 SONY 電視機,一定要插 HDMI 2/3,1/4 係唔得嘅。
如果要 HDMI 1/4 都播到,只可以買 Gigabyte ASRock EVGA。
另外如果係 madVR 播 HDR 檔案,都要 HDMI 2/3 port 同埋開埋 Win10 OS HDR 先有 HDR 效果,而且乜板 HDMI 1/4 都唔得。
另外買家(或使用呢塊板嘅非買家)只要開聲話要用呢塊板播 UHD BD,我都會送 ASUS 技術支援部門 send 嘅 SGX Tool。

幾時買?