[顯示卡] 99%新非礦卡 美森Evga GeForce GTX 1080ti SC2 Hybrid + Powerlink[15 Jan]

A . 99%新 美森Evga  GeForce GTX 1080ti sc2 Hybrid 水冷+ PowerLink

1. 即食價 --- $4300
2. Trade 地點 --- 中環至馬鞍山放工時間
3. Upgrade 左放卡,有盒有單國際保足件,美國貨,長期水冷低溫環境長大,接近無塵。100%work 無花Mon, 性能優越, 保至2020年6月,有問題可寄去台灣EVGA

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

即食價

有冇測過體質
我自己有張 AORUS 1080Ti 最盡去到 2012MHz

有冇測過體質
我自己有張 AORUS 1080Ti 最盡去到 2012MHz
MelonGx 發表於 2019-1-13 08:39

無特登超過,一般無超因為無咩用我多數用佢自動個個。之前試過上2000mhz-2050mhz, 打機無事

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)

有冇測過體質
MelonGx 發表於 2019-1-13 08:39

因為最勁外國都係到2075mhz網上報告

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - iOS(2.3.3)

因為最勁外國都係到2075mhz網上報告

kenchan86 發表於 2019-1-13 09:26

照睇可以比我嗰塊快 3 fps 到,都係要諗下。

照睇可以比我嗰塊快 3 fps 到,都係要諗下。
MelonGx 發表於 2019-1-13 14:12

水就箱內溫度低啲,靜啲

請問可唔可以改用風扇

如若大圍站交收,可以夜晚八九點左右交收嗎...我放工時間比較遲...

我自己嗰塊喺第二度放 4200 港幣到,但冇人收,如果我要食樓主呢塊,我嗰塊就要賣咗佢先得。