[機箱] LIAN LI 聯力PC-V1000 全鋁機箱[11-02-2019 END]

a. 物品名稱 --- LIAN LI 聯力PC-V1000 全鋁機箱,
b. 簡介/參考網址: http://www.dansdata.com/pcv1000.htm
c. 數量 --- 1
d. 即食價 --- 400
e. 底價(等同最低出售價) --- $300
f. 每口叫價 --- $10 或其倍數
g. 保養期 --- 無
h. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 配件齊,只機背一把風扇壞左
i. 交收方式/地點 /期限 --- 黃埔MTR or 紅磡火車站

ps* 舊送 2theMax GPX750 牛,已清塵正常運作未壞過的
https://techjourney.net/2the-max-gpx750-psu-reviews/

2月13日太長了。

巴打應該係資深潛水會員
依家放售期最長係 +5日
6+5=11 End

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

回復 3 #kevin169

我好耐之前放過一次野,失敗左重要扣分,唔係好明EPC 點樣贴二手,
改返去09-02-2019
via HKEPC Reader for Android

回復 kevin169

我好耐之前放過一次野,失敗左重要扣分,唔係好明EPC 點樣贴二手,  
改返去09-02-2 ...
wck709394 發表於 2019-2-6 16:04

好易計,時間唔洗理,統一左23:00
你只要發post日+5就ok
即1號+5=6號完 6-2-2019.
你依家case
係6+5=11最長係去到11-2-2019

via HKEPC IR Pro 3.4.0 - Android(2.3.4)

甘我改返11號,都唔知有無人要長D時間好D

$300 first

回復 7 #3e3e3e

完左,跟住要點做???直接PM搵買家進行交收??

via HKEPC Reader for Android