[中央處理器] I5-4460 & I5-3550(1Mar)

a. 物品名稱 ---i5-4460
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 600
d. 底價(等同最低出售價) ---480
e. 每口叫價 --- 10或其倍數
f. 保養期 --- 私保2天
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- work,無超頻,跟原裝風扇

a. 物品名稱 ---i5-3550
b. 數量 --- 1
c. 即食價 ---$ 450
d. 底價(等同最低出售價) ---$400
e. 每口叫價 --- 10或其倍數
f. 保養期 --- 私保2天
g. 貨品的工作性能及包含的配件 ---  work,無風扇淨CPU
https://flic.kr/s/aHskSiLvob

a. 物品名稱 ---i5-4460
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 600
d. 底價(等同最低出售價) ---480
e. 每口叫價  ...
EVANGELION 發表於 2019-2-24 18:32

I5 4460 可以影張正面相片?
交收地點?
Thanks,

I5 4460 可以影張正面相片?
交收地點?
Thanks,
danny 發表於 2019-2-24 18:50

我#1本身up左,但唔知點解正係SHOW 條LINK 唔可以直接SHOW圖
同埋可唔可以直接係#1改??
係ASHOP OR觀塘線/港島線地鐵都得

我#1本身up左,但唔知點解正係SHOW 條LINK 唔可以直接SHOW圖
同埋可唔可以直接係#1改??
係ASHOP OR觀塘線/ ...
EVANGELION 發表於 2019-2-24 18:55

I5-4460 $600

BACKUP EAT

BACKUP EAT
paul94512 發表於 2019-3-1 12:02

i5 4460