[機箱] Corsair Obsidian 500D Case & SilverStone Fortress FT02 Case [15/3]

Item 1 - Corsair Obsidian Series 500D Mid-Tower 機箱
-用左一個星期唔夠(4/3買),因唔夠空間換左另一隻出售
-外觀無花痕、玻璃完美,但有使用痕跡(螺絲位)
-螺絲見圖,配件全齊,有盒有單
-2x 120mm 風扇
-11kg超重物品

START: $700
BID: $20 or 其倍數
EAT: $1100
(即食者送同日購買Noctua NF-A14 140mm 風扇兩個 & 另加Phanteks sleeved extension combo $199)

Item 2 - SilverStone Fortress FT02 機箱
-用左約5-6年,70-80%新淨
-有花痕有使用痕跡,螺絲有生鏽,部份配件遺失,不合完美主義者
-銅柱上左機箱,螺絲只淨相中所見,已盡量清塵
-唔見左3個PCI Slot擋板
-3x 180mm,1x 120mm 風扇正常(長螺絲只有3粒)
-Power、Restart制、Fan Control、Front Panel USB3.0全部正常
-15kg超重物品
-無原裝盒(或者可以比個聯力Case既盒),建議自備車仔
-贈送應該正常ASUS  24X DVDRW一隻,用黎做擋板都好(原本塊擋板唔見左粒螺絲故有D鬆)

START: $200
BID: $10 or 其倍數
EAT: $400

只限調景嶺地鐵站交收(若屋企樓下交收減$50 [距地鐵站5-10分鐘路程])

Corsair 500D

SilverStone FT02

item 1 $700

不好意思,取消出價

via HKEPC Reader for Android

Daily push

頂蓋還有嗎 ?

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

頂蓋還有嗎 ?
williamwck 發表於 2019-3-13 15:57

有啊,影相時唔記得左佢,後黎搵返出黎,不過有啲花痕咁解

FT02箱頂既熱插拔硬碟架操作正常?

FT02箱頂既熱插拔硬碟架操作正常?
Man@MFHK 發表於 2019-3-14 02:03

要返去睇一睇先知,我買返黎至今無用過
唔記得佢係咪內置左係機頂定係一個配件黎

item 2  $200