[平板電腦] Microsoft Surface 3 4GB +128GB (17/3 End)

請注意以下事項:
只限以下地點及時間交收: 平日(非公眾假期星期一至五)
12:40-13:10 旺角站 或
17:15-18:30旺角站 或
18:30-20:00元朗市/朗屏西鐵站/元朗西鐵站

不接受一千大鈔

1.
a. 物品名稱 --- Microsoft Surface 3 4GB +128GB
b. 數量 --- 1        
c. 即食價 --- 1500
d. 底價(等同最低出售價) --- 1300
e. 每口叫價 --- 20 或其倍數
f. 保養期 --- 香港行貨冇保, 私保兩日,不包人為損壞
g. 貨品的工作性能及包含的配件 ---USB/Mini DisplayPort/MicroSD Slot全正常, 冇死光點, 機身80%新有花痕(見下圖), TypeCover 3 鍵盤保護蓋(壞), Surface Pen(冇電,用AAAA電),齊盒連未用螢幕玻璃貼

花痕圖:

請注意以下事項:
只限以下地點及時間交收: 平日(非公眾假期星期一至五)
12:40-13:10 旺角站 或
17:15-18:30 ...
Player1234 發表於 2019-3-12 12:45

如果時間唔啱可以加$寄順豐嗎?

via HKEPC Reader for Android

舊電大約用到幾耐?可以Post battery report嗎?

如果時間唔啱可以加$寄順豐嗎?

wahyan 發表於 2019-3-12 23:23

盡量想面交,平日旺角晚上可以至到2030或者元朗至到2100,星期六可以西鐵線 (全部要夾)

回覆 3# wahyan

按圖放大

TypeCover 3 鍵盤保護蓋(壞),??? 點壞法?

回覆 5# Player1234
keyboard cover壞係指成個都用唔到?

keyboard cover 壞既情況, 半年前時work 時唔work, 宜家直情用唔到
唔知係接口定keyboard壞

回覆 8# Player1234
咁似接口有事多