[手機及配件] 全新 AirPods with Wireless Charging Case (31/3 End)

Reason: Bought wrongly in AOS order, typed 2 instead of 1.

Start: $1600
Each bid: $20

Lai Chi Kok MTR trade

會唔會諗下set eat price ?

樓主你有d浪費論壇資源, apple有現貨買重要平你1蚊,你重要每bid $20

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

樓主你有d浪費論壇資源, apple有現貨買重要平你1蚊,你重要每bid $20

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1 ...
kaho 發表於 2019-3-29 14:06

你沒有貼下面

現場要4月26日才有,送貨則4月16至25日

我只因為取消不到,亦要用一部,所以才賣

先達回收價現在是$1820

如果我要炒賣,一早已放,不用post

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1 ...

妨礙他人買賣 -30

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

你沒有貼下面

現場要4月26日才有,送貨則4月16至25日

我只因為取消不到,亦要用一部,所以才賣

先達回 ...
mouseman 發表於 2019-3-29 14:44

我無特別留意原來要4月26先出貨,更加無覺得呢d會有可能炒賣,炒得果少少;時間都蝕埋

咁其實會唔會考慮加eat price?
我都無諗住1600 會買到,只係咁啱老婆對earpods 壞左,索性買對airpods 比佢咋。 any肥我都喺第二樹搵緊,祝樓主早日賣出。

撐樓主,start bid 1600

13.貨品價錢乃賣家個人決定,嚴禁壓價及妨礙他人買賣的回應.