[多項種類] ASUS GTX 1070 8GB ROG Strix OC 及Intel 4790K套裝(23/5)

item 1
a. 物品名稱 --- ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG Strix OC Edition
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $1800
d. 底價(等同最低出售價) --- $1500
e. 每口叫價 --- $20
f. 保養期 --- 有3年保養,至4/2020,不設私保(其實RMA單寫5月,不過穩陣D都係以漢科盒面標貼為準)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 去年8月向漢科RMA,換了全新OC版,一至用到今年4月,非常新淨
h. 交收方式/地點 /期限 --- 面交,平日一至五中環站10:00至18:15,或18:30至19:00旺角,九龍塘,沙田交收。其他地區或時間請預先講。

item 2
a. 物品名稱 --- 已開蓋液金Intel 4790K(剩U)+Corsair Dominator Platinum 1866MHz 8Gb X2 +Maximus VII Formula( Ram槽有問題,詳見下文)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $1800
d. 底價(等同最低出售價) --- $1400
e. 每口叫價 --- $20
f. 保養期 --- 私保三天,另RAM有行保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- Intel 4970K已開蓋及上液金,另Maximus VII Formula四條RAM槽,有時會未必認得晒4條,此情況會BOOT唔到機,如果2條SO FAR一直認到,但都幾隨機,四條RAM槽都有機會,問過漢科,有機會係RAM槽內積塵所以出現此問題,細心清一清OK,由於我用16GB RAM就夠,加上認唔到抽插幾次,換換RAM槽試下就搞掂,所以無特別再認真理。不過穩陣起見標示RAM槽有問題,等買家知悉)
h. 交收方式/地點 /期限 --- 面交,平日一至五中環站10:00至18:15,或18:30至19:00旺角,九龍塘,沙田交收。其他地區或時間請預先講。

全食優先
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問平日夜晚八至九點邊度交收方便?

請問平日夜晚八至九點邊度交收方便?
jxaa140488 發表於 2019-5-19 17:51

平日就沙田,因為我住沙田。

不過我逢周三可以8:30至9:00係銅鑼灣至旺角沿線
但我暫未肯定依個周三得唔得

via HKEPC Reader for Android

item2  $1400

底板有冇盒?配件齊?

底板有冇盒?配件齊?
maryme 發表於 2019-5-19 19:35

有,乜都有,配件都齊晒,好大盒

item2,可否官塘地鐵站交收?

回復 7 #maryme

唔得,真係完全唔順路

PUSH

請問長期插住2條Ram 唔郁佢都會間中boot唔到嗎?