[手機及配件] LG V20 港行粉紅色 送原廠電x2 大容量電x1 (END: 23/7/2019)

a. 物品名稱 --- LG V20 港行 粉紅色
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $900
d. Start價 --- $800 (每口價$10)
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work 送原廠電x2 麗升4100mah電x1 電池充電座 四個手機套 成交價+$20可以有原裝火牛+原裝type c 線
h. 交收方式/地點 /期限 --- 平日: 6:30-7:00PM  MTR觀塘線太子-觀塘之間 or 週末: 樂富/鑽石山/黃大仙MTR, 時間可議

17年12月購買
一直都有用手機殼和mon貼(但出售前已移除mon貼)
冇明顯傷痕,但有使用痕跡,可參考相片
加送四個手機套(3個全新,1個使用約半年,唔要也可以)
成交價+$20可以有原裝火牛+原裝type c 線

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

送唔送埋機套MoN貼?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

麗星同埋原廠電嘅導航力係幾多

via HKEPC Reader for Android

送唔送埋機套MoN貼?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)
aeolian2009 發表於 2019-7-18 19:41

Mon貼就冇了,剛剛冇哂
可以送之前用緊的機套,和另外幾個之前買左未用過的機套
明天補相

麗星同埋原廠電嘅導航力係幾多  

via HKEPC Reader for Android
siuhung 發表於 2019-7-18 19:46

我主觀地形容的話
麗升的續航力可以話係正常、一般,夠用但稱不上耐用,正常一日用係可以的
原廠電就真係續航力差,大概係麗升2/3
所以我最近都係主力用麗升電,隨身攜帶原廠電急救用
呢個用法都唔會經常需要換電,係如果要出去全日冇得差電的話,到夜晚8/9點應該要換

可以影 關於手機 睇下嗎

可以影 關於手機 睇下嗎
ken001 發表於 2019-7-18 22:07

ok聽日補

Mon殘影情況如何?

想問一問,塊高容量電池係唔係真係耐用好多?

請問是否火牛及USB線都不跟