[硬碟機] WD Gold 4TB 7x24 企業版 Hard Disk (end 23-7-2019)

item 1:
a. 物品名稱 ---   WD Gold 4TB 7x24 企業版 Hard Disk
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $700
d. 底價(等同最低出售價) --- $680
e. 每口叫價 --- $10
f. 保養期 --- 12-6-2019 偉仕換咗隻全新, 偉仕保到 3-8-2022
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work,有盒, 有購買單, 有換貨單(刪去個人資料)
h. 交收方式/地點 /期限 --- 星期一至五放工後九龍灣地鐡站交收, 假日,星期六日九龍灣, 深水埗, 時間再約. 勝出者請24hrs內pm留聯絡方法及7日內交收, 謝謝

晚上7:00 觀塘 MTR 交收可以嗎?

晚上7:00 觀塘 MTR 交收可以嗎?
Tom 發表於 2019-7-19 09:45

可以, 但今有無帶係身

推一推

可以, 但今有無帶係身
macis 發表於 2019-7-19 12:25

多謝回覆 .....

f. 保養期 --- 12-6-2019 偉仕換咗隻全新( 隻4TB是否 Repaired 貨呢? )

C.hing ........ 既然開了使用過出測試圖 . 可以影張 Hand Disk 的" 實物正面圖 "睇下嗎?

THX

多謝回覆 .....

f. 保養期 --- 12-6-2019 偉仕換咗隻全新( 隻4TB是否 Repaired 貨呢? )

C.hing ...... ...
Tom 發表於 2019-7-20 09:22

已更新加了實物圖..

回覆 6# macis

C.hing ..... thank you

item 1:
a. 物品名稱 ---   WD Gold 4TB 7x24 企業版 Hard Disk
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $700
d. 底價(等同最低出售價) --- $680
e. 每口叫價 --- $10
f. 保養期 --- 12-6-2019 偉仕換咗隻全新, 偉仕保到 3-8-2022
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work,有盒, 有購買單, 有換貨單(刪去個人資料)

item1 .... EAT

Please check PM