隨身空氣淨化機,G2000襯衫,nba tee end 6/9

買2件, 總數平$30, 買3件, 總數平$40, 如此類推
交收地點:
平日夜晚:元朗
平日下午:東涌
星期一夜晚:金鐘
星期二夜晚:美孚~葵興~朗屏

item 1
全新mobework 隨身空氣淨化器,未拆包裝, 冇單
eat:$340

item 2
G2000深藍色長袖襯衫16/33/175/100a
全新slim fit防皺處理, 原價$269,eat: $140

item 3
全新G2000 灰色長袖襯衫19/33/175/100a
16/33/175/100a , 全新灰色regular fit
原價$299(見牌),eat :$140

item 4
全新g2000藍色長袖襯衫16/33/175/100A
全新藍色regular fit, 16/33/175/100a
原價$299,eat:$140

item 5
藍色 westbrook 48(L) swingman, 100% new with tag
原價$599 , eat$350

item 6
全新NBA 騎士james Nike dri fit Tee大碼
原價$208, EAT:$100

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

推推

推推!!

貫2件, 平$30, 買3件, 每件平$40, 如此類推嗎?

可觀塘MTR交收嗎..?

貫2件, 平$30, 買3件, 每件平$40, 如此類推嗎?
hkghost 發表於 2019-9-5 06:01

對的,官塘地鐵可以交收

請問是否即是加大碼嗎?

想問清樓主
你頭版寫[買2件, 平$30, 買3件, 平$40, 如此類推]

但係下面#4 嗰位無喇喇加多2個字[貫2件, 平$30, 買3件, 每件平$40, 如此類推嗎?], 但你又引用佢嗰句答"對的".

我想搞清楚, 係
1. 買2件, 平$30, 買3件, 平$40, 如此類推 << 多食嘅話總數減$30, $40 咁上? 定係;
2. 貫(買?)2件, 平$30, 買3件, 每件平$40, 如此類推嗎? << 多食嘅話, 每件減$30, $40 咁上?

想問清樓主
你頭版寫[買2件, 平$30, 買3件, 平$40, 如此類推]

但係下面#4 嗰位無喇喇加多2個字[貫2件, 平 ...
Takagi_Akito 發表於 2019-9-5 14:24

謝謝你的提問,多食係全單總數減,而不是每件減
比如食item 1+2,就是340蚊+140蚊-30蚊=450蚊

對的,官塘地鐵可以交收
thinkpad2 發表於 2019-9-5 06:48

不好意思,我誤會左師兄的提問,正確的計算方法係多食總數扣,而不是每件減,我返工偷用電話,沒看清楚