[內置插卡] [FS] 全新未用過Intel AX200 M.2 WiFi Card [END 8/9 2300]

如題, 買左返黎先知部機用唔到, 故放售
購於TB, 所以無保

SSP交收

Start: $60
Pre: $2
Eat: $80
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

咁要咩機種先支援到?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)

咁要咩機種先支援到?

via HKEPC IR Pro 3.5.1 - iOS(2.4.1)
aeolian2009 發表於 2019-9-5 06:18

所有帶 M.2 Wi-Fi 嘅機,即係 Z170 打後。

Eat thanks

所有帶 M.2 Wi-Fi 嘅機,即係 Z170 打後。
MelonGx 發表於 2019-9-5 07:09

頭先見到有少少舊款 Z170 係舊型 mini-PCIe 插蘇
不過我自己個 M8I Wi-Fi Go 就已經係 M.2
所以呢個世代嘅用戶買之前要特別留意

backup eat

頭先見到有少少舊款 Z170 係舊型 mini-PCIe 插蘇
不過我自己個 M8I Wi-Fi Go 就已經係 M.2
所以呢個世代嘅 ...
MelonGx 發表於 2019-9-5 07:16

其實好多機都岩用, 不過咁岩我部唔岩用姐...
我果部要cnvi先可以

其實好多機都岩用, 不過咁岩我部唔岩用姐...
我果部要cnvi先可以
keiya345 發表於 2019-9-6 01:05

你試咗 AX200 插 CNVi 唔識別?
我都有部機 CNVi,冇試 AX200 直接將佢改入 M8I。

你試咗 AX200 插 CNVi 唔識別?
我都有部機 CNVi,冇試 AX200 直接將佢改入 M8I。 ...
MelonGx 發表於 2019-9-6 06:55

M8I正常係一插就認到, 但我果部係NB黎..