[多項種類] HP Notebook 65W 火牛 & Dell 20" 16:10 display (end: 5 Oct 2019)

Item 1
a. 物品名稱 --- HP Notebook 65W 火牛 (型號 PA-1650-32HJ)
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- 無
d. 底價(等同最低出售價) --- $50
e. 每口叫價 --- $5 或其倍數
f. 保養期 --- 無,已過保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 100% work,部HP2000死咗 display 所以出售,不連米奇頭線
h. 交收方式/地點 /期限 --- 中上環,油尖旺各MTR,其他地方請先聯絡再下BID

Item 2
a. 物品名稱 --- Dell 20" 16:10 monitor 1680 x 1050 (型號 2009Wt)
b. 數量 --- 1
d. 底價(等同最低出售價) --- $50
e. 每口叫價 --- $5 或其倍數
f. 保養期 --- 無,已過保
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 唯一問題係開關制長著,我熄主機後個MON會著橙燈進入STANDBY又或者喺拖版上熄獨立開關。
h. 交收方式/地點 /期限 --- 黃埔站

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

a. 物品名稱 --- HP Notebook 65W 火牛 (型號 PA-1650-32HJ)
b. 數量 --- 1
d. 底價(等 ...
madmacuser 發表於 2019-9-30 12:03

平日 下午4:00 旺角 MTR 交收可以嗎?

唔得呀,呢個時間返緊工,一係早少少1-2我食飯時間過嚟,又或者5.30後。

唔得呀,呢個時間返緊工,一係早少少1-2我食飯時間過嚟,又或者5.30後。
madmacuser 發表於 2019-9-30 19:45

多謝回覆 ... THX

Item 1

$50

~ push ~

Item 2
a. 物品名稱 --- Dell 20" 16:10 monitor 1680 x 1050 (型號 2009Wt)

$50