[顯示器] Philips 22" IPS monitor, end:17/10

item 1: Philips 22" IPS monitor
a. 物品名稱 --- Philips 224E5QHAB
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- NA
d. 底價(等同最低出售價) --- $300
e. 每口叫價 --- $20或20既倍數
f. 保養期 --- 行保至2020年6月30號
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 9成新, 有單有保, built-in speaker, 外置牛, 跟HDMI 1.4a cable, 全新3.5mm to 3.5mm audio cable, 全新VGA cable, 有1死點近中間偏右(紅圈位)
h. 交收方式/地點 /期限 --- 彩虹MTR交收
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 1# abralam

師兄,就咁睇又唔似係死點喎!你試試將畫面輸出成 R G B W Bk 影相睇睇係點樣?

c hing 這台顯示器,能掛牆嗎?

回覆  abralam

師兄,就咁睇又唔似係死點喎!你試試將畫面輸出成 R G B W Bk 影相睇睇係點樣? ...
jayeung 發表於 2019-10-14 10:54

其他顏色都係黑點

c hing 這台顯示器,能掛牆嗎?
daddylok 發表於 2019-10-14 11:51

唔得

星期六下午1:30左右交收得唔得??

Philips 224E5QHAB: $300

星期六下午1:30左右交收得唔得??
捷度 發表於 2019-10-16 23:05

OK

item 1 $320

Philips 224E5QHAB: $340