[電腦組合] 可郵寄 Lenovo M93P Tiny PC i5 8G 120GBSSD迷你袖珍主機1公升電腦 17/2

M93P Tiny PC 10AAS25500
主機墨西哥製造
CPU: Intel i5 4570T 2.9Ghz, RAM: 8GB, SSD: 120GB SSD
5 x USB 3.0, 1 x Display Port,1 x VGA, 1 x 1Gbps LAN,
WiFi+Bluetooth
內置天線
連火牛

順豐到付或大埔交收, [即食包郵]

item 1:
start: $980
bid: $20
eat: $1200

item 2:
start: $980
bid: $20
eat: $1200

以上item只在EPC出售.
如版主有任何疑問, 請先行PM我, thanks.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

...溫馨提示...

唔可以係其他平台賣相同既item

唔係會扣分的

item1 $980
item2 $980

...溫馨提示...

唔可以係其他平台賣相同既item

唔係會扣分的
nameless.ken 發表於 2020-2-12 16:39

其他平台放緊唔係同一部黎, 上星期比人扣左分一次喇, 唔想再中伏, 我都係del 哂其他平台既post先

有WIFI.....外置天線嗎....?

有WIFI.....外置天線嗎....?
hkghost 發表於 2020-2-12 23:31

有WIFI.內置有天線. 外置天線唔包的
   如果你真係要外置天線, 我有非原裝天線 +$10 賣比你

有WIFI.內置有天線. 外置天線唔包的
   如果你真係要外置天線, 我有非原裝天線 +$10 賣比你 ...
hio0o1 發表於 2020-2-13 00:00

是幾多..dbi ....??

是幾多..dbi ....??
hkghost 發表於 2020-2-13 00:22

非原裝天線 6dbi

ram 1 * 8GB or 2*4GB, DDR3L 1600MHz?

可以順播1080p 嗎?