[多項種類] Asus RT-N56U router + Xbox 無線手掣 [10-Jun-2020 end]

交收方式: Mon-Fri, 09:00-18:00 九龍站交收,
西鐵沿線交收另議
買家請回貼後10分鐘內PM whatsapp聯絡方法, 沒有留聯絡者出價作廢

Item1 [HOLD]
Asus RT-N56U router
https://www.asus.com/tw/Networking/RTN56U/
即食價 $60

Item2
Xbox 無線手掣
Model 1537, 應該係第一代非藍牙版無線手掣
95% new , 連膠紙都未搣
win10 插mirco usb 線即插即用
即食價 $200 (連2米mirco usb 線)

交收方式: Mon-Fri, 09:00-18:00 九龍站交收,
西鐵沿線交收另議
買家請回貼後10分鐘內PM whatsapp聯絡方法, 沒有留聯絡者出價作廢
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

出價者請回貼後10分鐘內PM whatsapp聯絡方法, 沒有留聯絡者出價作廢
FOWLER打不死 發表於 2020-6-5 09:14

出債都要留個人資料?

出價都要留個人資料?

出價都要留個人資料?
mansiu 發表於 2020-6-5 10:38

PM
即係出咗價之後用『短消息』留聯絡方法比我
我無理由要人回帖公開自己的電話

多過一個BIDDER即係會有人買唔到,你就收集咗好多師兄嘅聯絡電話

多過一個BIDDER即係會有人買唔到,你就收集咗好多師兄嘅聯絡電話
madmacuser 發表於 2020-6-5 11:54

呢個唔係BID
唔會有好多人『出價』

以前實在太多人話『要』, 唔留contact, 然後我PM佢又無影
買家要咗件貨, PM我whatsapp, 我上來EPC 就可以聯絡買家
一來一回快好多

Push push

Eat Item 1 Asus RT-N56U

Eat Item 1 Asus RT-N56U
TerenceITC 發表於 2020-6-8 15:38

Eat @ $60, Thanks~

PUSH PUSH