[記憶體] Corsair Vengeance LED 32GB(2x16GB) DDR4 3200Mhz C16 (end: 4/7/2020)

#ITEM 1#
a. 物品名稱 ---Corsair Vengeance LED 32GB(2x16GB) DDR4 3200Mhz
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $1200
d. 底價(等同最低出售價) --- $1000
e. 每口叫價 --- $10
f. 保養期 --- 有單,Felton有限度永久保養,私保1天(不包括人為損壞)
https://www.felton.com.hk/tw/content/8-warranty
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 除左LED燈好暗近乎冇色其他一切正常(使用期2017/2-2020/5) 有盒
h. 交收方式/地點 /期限 --- 星期一至五(六點半牛頭角至藍田港鐵站,七點打後藍田港鐵站,六日藍田港鐵站時間洽談)

#ITEM 2#
a. 物品名稱 ---Corsair Vengeance LED 32GB(2x16GB) DDR4 3200Mhz
b. 數量 --- 1
c. 即食價 --- $1200
d. 底價(等同最低出售價) --- $1000
e. 每口叫價 --- $10
f. 保養期 --- 有單,Felton有限度永久保養,私保1天(不包括人為損壞)
https://www.felton.com.hk/tw/content/8-warranty
g. 貨品的工作性能及包含的配件 --- 除左LED燈好暗近乎冇色其他一切正常(使用期2017/2-2020/5) 有外盒,內膠盒唔見左
h. 交收方式/地點 /期限 --- 星期一至五(六點半牛頭角至藍田港鐵站,七點打後藍田港鐵站,六日藍田港鐵站時間洽談)

補充事項:
ITEM 1+2全食優先($2000)
#不收1000元紙幣,可payme/轉數快,不設找續,多謝合作#
#睇唔到大圖可以right click張圖選"在新分頁開啟圖片"#

唔好意思 CHING,我放大左張圖都係睇唔到個型號你方唔方便打出來?請問4條型號一樣嗎?

ITEM 1+2全食優先($2000)
all eat, check PM, thx.

back up eat

打留左

ITEM 1+2全食優先($2000) back up eat

唔好意思 CHING,我放大左張圖都係睇唔到個型號你方唔方便打出來?請問4條型號一樣嗎? ...
kit520520 發表於 2020-6-30 16:53

d圖問題搞到你變左backup sorry      

via HKEPC IR Pro 3.6.1 - Android(3.3.1)

回復 6 #鋼練

我只係想拎個code去check下qvl list就攪成咁 都冇辦法。

via HKEPC Reader for Android

回覆 7# kit520520

唉,真係無辦法 我都唔知到底係epc問題定個upload相既網有問題

好似次次都係咁,轉過黎變哂細圖.......

見你地回左post又唔改得,唔係又比人扣分.........

試多次先

回覆  kit520520

唉,真係無辦法 我都唔知到底係epc問題定個upload相既網有問題

好似次次都係咁,轉過黎變 ...
鋼練 發表於 2020-6-30 19:55

你用呢個upload應該會好啲
https://upload.cc/

回覆 9# kit520520

THX

測試一下先